Tarunhohtoinen joulu
26.10.2018 15:01 Uutiset / E-juniorit

Tarunhohtoinen joulu - kirkkokonsertti 27.11.2018

Jouluhenkinen kirkkokonsertti, jolla kerätään varoja lasten jääkiekkoharrastukseen. Konsertti järjestetään jo kolmatta kertaa talkoovoimin ja tämän vuoden konsertin tähtijoukkue on Tarun E-juniorit. Nuorempi polvi peri konsertin entiseltä Tarun -05 joukkueelta, joka tänäkin vuonna on luvannut esiintyä konsertissa ja auttaa nuorempaa joukkuetta esiintymisen alkuun.

Mikäpä sopisikaan paremmin joulunhengen kaveriksi, kuin teema "toistemme puolella". Konsertin tuotto käytetään lyhentämättömänä Tarun E-junioreiden toimintaan.

Joukkuelaiset osallistuvat itse esiintyen konserttiin ja näin ollen lapsille toteen näyttäytyy se, mitä kaikkea yhdessä voidaan saada aikaan, myös kaukalon ulkopuolella! Kuinka pienet asiat ja teot kasvavat suuriksi, kun astutaan yhdessä, ehkäpä hieman oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja hoidetaan hommat maaliin asti!

Käsiohjelmat

Tilaa käsiohjelmat ennakkoon kirjekuoressa kotiin. Tee tilaus 20.11.2018 mennessä:

  1. Maksa 10€/käsiohjelma joukkueen tilille: Tarvasjoen osuuspankki FI56 5461 0720 0115 10 (Voit tilata useamman ohjelman kerralla. Esim. kaksi käsiohjelmaa 20€). Lisää maksuun 5€ postituslisä!
  2. Kirjoita maksun viestikenttään nimi ja postitusosoite
  3. Käsiohjelmat postitetaan kotiin viikolla 46&47.

Käsiohjelmia on saatavilla myös kirkon ovelta 10e/kpl.

Lämpimästi tervetuloa!


   
Lisää uutisia
E-juniorit
«  Lokakuu   »
Kategoriat