Kiekkoeskari aloitusopas
Julkaistu: 03.10.2018 00.00

Kiekkoeskari aloitusopas

Tervetuloa TarU Hockeyn kiekkoeskariin!

TarU Hockeyn kiekkoeskari on ensimmäinen askel jääkiekkoharrastuksessa pikkupelureille. Kiekkoeskarissa harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja sekä luistelua monipuolisten leikkien, tehtävien, harjoitteiden ja pelien kautta. Kiekkoeskari on kerran viikossa ja kun kiekkokärpänen on purenut, niin on mahdollista siirtyä G-2011/2012 joukkueeseen.

Jäävuoro

Kiekkoeskarin jäävuoro on lauantaisin klo 10:00-11:00. Jäävuoro on samalla jääajalla luistelukoulun kanssa, mutta kentän toisessa päädyssä. Toivottavaa on että lapset ovat valmiita harjoitusten alkamiseen klo 10:00 joten tulettehan ajoissa. Jäällä pääsee luistelemaan jo ennen aloitusta.

Varusteet

Pakolliset varusteet on ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Tämän lisäksi suositellaan paksuja käsineitä/jääkiekkohanskoja sekä polvisuojia. Jos käytät ulkohousuja, niin muista pestä ne ennen jäälle tulemista! Pipoa ei tarvitse kypärän alle, sillä jäällä tulee lämmin ja hallissa ei ole pakkasta

Kuvassa täysimittainen jääkiekkovarustus. Varusteiden ei tarvitse olla uusia. Lasten varusteet säilyvät usein pitkään käyttökuntoisina ja niitä voi etsiä erilaisilta kirpputoreilta. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, jos haluaa kokeilla.

Vakuutus/pelipassi

Syksystä 2018 alkaen seurat eivät saa tehdä enää ryhmävakuutuksia, vaan jokaisen osallistujan on tehtävä oma 2€ seurapassi (tuoteseloste). Seurapassin pääset ostamaan helposti lisenssikaupasta

Luistimien teroitus

Seuran juniorijoukkueet teroittavat luistimia 3€ hintaan erikseen tiedotettuina ajankohtina. Hyväkuntoiset terät on edellytys mukavalla harrastamiselle. Luistelukoulun aloituskerralla on huoltaja paikalla ja teroitus alkaa 30 min ennen aloitusta.

Tiedotus

Tiedotus tapahtuu kotisivujen asiakasrekisterin kautta. Mikäli haluat postin myös toiselle vanhemmalle, niin ole yhteydessä. Suosittelen myös tykkäämään TarU Hockeyn FB-sivuista, jossa tiedotetaan ajankohtaisista seuran asioista.

Laskutus

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja lähetämme ensisijaisesti laskut sähköpostiin. Luistelukoulua voi kokeilla kaksi kertaa. Jos luistelukoulua ei halua jatkaa, niin peruutus tulee tehdä sähköpostilla mainiten lapsen nimi. Peruutukset tehdään osoitteeseen isotalo.lauri@gmail.com


Yhteysteidot

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com

Marko Mäenpää
TarU Hockey valmennuspäällikkö/kiekkoeskari vastaava
marko.mae21@gmail.com
050-5389051


Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki