TarU U-12 Blue Satakunnassa
Julkaistu: 15.11.2020 00.00

U-12 Bluen sarjakausi jatkui tänä sunnuntaina vieraspelillä Eurajoen Lätkää vastaan.

Pelistä oli ennakoitu tiukkaa ja tasaista vääntöä, olihan EJL edennyt sarjassa tähän mennessä tappioitta. Ensimmäinen erä tahkottiinkin päästä päähän ja maalivahdit pitivät molemmissa päissä maalinsa puhtaina.

Toiseen erään TarU sai oman luistelunsa kuntoon ja rikkoikin kuparisen heti erän alkuun. Tämä jälkeen maaleja alkoi kertyä vierasjoukkueen sarakkeeseen useampia ja erän puoliväliin mennessä taululla komeili jo 0-4 lukemat.

Kotijoukkueen selkä alkoi suoristua tämän jälkeen ja Tarvasjoen porukka naulasi reilussa erässä vielä viisi maalia lisää. Lopputulokseksi ottelusta kirjattiin 2-9 voitto vierasjoukkueelle. Kotimatkalle lähdettiin hymyssä suin ja kiitettiin eurajokelaisia vieraanvaraisuudesta ;