U17 syksyn alkusarja pelattu
Julkaistu: 13.12.2021 00.00

U17 syksyn alkusarja pelattu

U17 joukkue pelasi syyskaudella 2021-2022 Länsirannikon U17 alempaa sarjaa.


Syksyn pelit käynnistyivät joukkueella hieman nihkeästi ja ensimmäisestä neljästä pelistä käteen jäi yhden tasapelin lisäksi kolme tappiota. Tämän jälkeen valmennuksen nousujohteisesti rakennetun harjoittelun voimalla alkoi jäätävä nousu kohti sarjan kärkeä.

"Loppukesästä tehtiin kevään harjoittelun ja sen hetkisen rosterin perusteella kausisuunnitelma, jota on noudatettu pienin hienosäädöin. Joukkueeseen tuli monta uutta pelaajaa, joille pelitapa ja sen vaatimukset olivat uusia. Työ on vieläkin kesken, mutta on todella palkitsevaa nähdä pelaajien onnistumisia niissä asioissa, mitä ollaan etenkin joukkueena harjoiteltu. Pitää vaan olla kärsivällinen ja uskoa omaan tekemiseen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti kevään pelejä", Salmela kertoo.

Seuraavista kahdeksasta pelistä oli tuloksena voitto ja kihelmöivästi mahdollinen nousu sarjan kahden parhaan joukkoon ja täten nousu ylempään jatkosarjaan jäi viimeisen viikonlopun tuplapelien varaan. Ratkaisuviikonlopun ensimmäisestä pelistä tuloksena oli 6 - 6 tasapeli TuTo Akatemiaa vastaan ja ratkaisu jäi viimeisiin peleihin sunnuntaille. Ratkaisu oli kuitenkin omissa käsissä ja voitto sunnuntaina VG:tä vastaan riitti takaamaan pääsyn sarjan kahden parhaan joukkoon. Alkusarjasta tuli toinen sija ja kymmenen viimeistä peliä pelattiin tappioitta. Tästä on hyvä siirtyä joulutauolle ja odottamaan kevään pelejä.

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki