U-13 Blue: Hämpton päätti syyskauden
Julkaistu: 05.12.2021 00.00

U-13 Blue: Hämpton päätti syyskauden

TarU:n pelurit kohtasivat viikonloppuna pelatuissa kahdessa ottelussa lauantaina HPK:n ja sunnuntaina Pelicanssin. Ottelut pelattiin Hämeenlinnassa Metritiski ja Hakio areenoilla.



Kanta-Häme sai viikonloppuna kokea minkälaista kiekko-osaamista Varsinais-Suomesta ja tarkemmin sanottuna Tarvasjoelta löytyy. Pelatuissa AAA-harjoitusotteluissa TarU voitti lauantaina HPK:n lukemin 3-2 ja sunnuntaina Pelicanssin 3-0.



Ottelut toimivat jälleen hyvinä tasomittareina valmennukselle siinä, missä joukkuueen vallitseva pelivire tällä hetkellä menee. Käytännössä joukkue pystyy pelaamaan voittavaa jääkiekkoa oman ikäryhmänsä sisällä vastustajasta riippumatta ja haastamaan joukkueita ikäluokan huipulta.



Pelien välissä vietetty vapaa-aika oli myös laadukasta. Joukkue yöpyi Scandic Aulangolla hyvästä seurasta, kylvyistä, notkuvista pöydistä ja pehmeistä sängyistä nauttien.

Viikonlopun pelit aloittivat myös joukkueen joulutauon. Tulevalla viikolla ei enää treenata ohjatusti vaan aletaan pikkuhiljaa laskeutua joulun viettoon. Paluu ATP-Areenalle tapahtuu taas uuden vuoden viikolla jolloin aletaan valmistautua kevään peleihin.




Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki