Syksyn kiireet ovat tempaisseet U11-joukkueen mukaansa
Julkaistu: 29.11.2021 00.00

Syksyn kiireet ovat tempaisseet U11-joukkueen mukaansa

Syksyn kiireet ovat tempaisseet U11-joukkueen mukaansa, ja siitä syystä joukkueen kuulumisetkin tulevat jälkijunassa. Porukan kiekkoarki on kuitenkin rullannut pimenevissä illoissa hyvällä sykkeellä eteenpäin.

Joukkueen tasapeliin päättynyt sarja-avaus Paimion Hakaa vastaan aloitettiin viime kauden onnistujien palkitsemisella. Pelaajista palkittiin ohjeita noudattava, parhaansa tekevä ja iloinen Rasmus Mäenpää, joka on kehittynyt huimaa vauhtia kausien aikana. TarU Hockeyn vuoden huoltajana palkittu Jani Neuvonen on puolestaan aina valmis auttamaan ja luo ympärilleen hyväntuulista ilmapiiriä. Vielä kerran onnittelut palkituille!

Peleistä joukkue on päässyt tämän syksyn aikana nauttimaan viisi kertaa, pienpelien merkeissä kahdesti ja isolla kentällä kolmesti. Tähän mennessä pienpeleistä on tuloksena kaksi harmittavaa tappiota, mutta ison kentän peleissä joukkue pääsi viime kerralla kotivoiton makuun. Lisäksi ison kentän peleistä takataskussa on aiemmin mainittu tasapeli ja yksi niukka tappio. Viime viikonlopun pelit jouduttiin harmittavasti siirtämään, mutta seuraavaan koitokseen ensi lauantaina joukkue lähtee reippaalla mielellä. Silloin vastaan luistelee VG-62 Winnipeg.



Kuva joukkueen kotipelistä Porin Ässiä vastaan.


Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki