Kiekkoeskarin aloitusopas
Julkaistu: 30.04.2021 00.00

Kiekkoeskarin aloitusopas

Tervetuloa TarU Hockeyn kiekkoeskariin!

TarU Hockeyn kiekkoeskari on ensimmäinen askel jääkiekkoharrastuksessa pikkupelureille. Kiekkoeskarissa harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja sekä luistelua monipuolisten leikkien, tehtävien, harjoitteiden ja pelien kautta. Kiekkoeskari on kerran viikossa ja kun kiekkokärpänen on purenut ja taidot kehittyneet, niin on mahdollista siirtyä U8-2014/2015 ryhmään tai tyttökiekkokouluun.

Jäävuoro

Kausi alkaa 16.10.2021!

Kiekkoeskarin jäävuoro on lauantaisin klo 10:00-11:00. Jäävuoro on samalla jääajalla luistelukoulun kanssa, mutta kentän toisessa päädyssä. Toivottavaa on että lapset ovat valmiita harjoitusten alkamiseen klo 10:00 joten tulettehan ajoissa. Jäällä pääsee luistelemaan jo ennen aloitusta. Kiekkoeskarin pukukopin ovi on merkitty Kiekkoeskari nimellä ja hallin pukukoppi taulusta löytyy myös pukukopin numero.

Hinta

Kiekkoeskarin kausihinta on 100€. Hinta pitää sisällään vasapassin, jolla voit samalla maksulla harrastaa jalkapalloa ja yleisurheilua sekä harjoituspaidan. Lisätietoa hirvipassista täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/42561/mika-on-hirvip...

Ilmoittautuminen

Kiekkoeskariin pääset ilmoittautumaan täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/lomake/2885/ilmoitta...

Varusteet

Pakollisia varusteita ovat maila, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Tämän lisäksi suositellaan paksuja käsineitä/jääkiekkohanskoja sekä polvisuojia. Jos käytät ulkohousuja, niin muista pestä ne ennen jäälle tulemista! Pipoa ei tarvitse kypärän alle, sillä jäällä tulee lämmin ja hallissa ei ole pakkasta

Kuvassa täysimittainen jääkiekkovarustus. Varusteiden ei tarvitse olla uusia. Lasten varusteet säilyvät usein pitkään käyttökuntoisina ja niitä voi etsiä erilaisilta kirpputoreilta. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, jos haluaa kokeilla.

Luistimien teroitus

Seuran juniorijoukkueet teroittavat luistimia 3€ hintaan. Teroituspalvelu on joka toinen kerta. Hyväkuntoiset terät on edellytys mukavalla harrastamiselle. Luistelukoulun aloituskerralla on huoltaja paikalla ja teroitus alkaa 30 min ennen aloitusta. Hirvikortilla teroitus on 2€/pari.

Nimi kypärään

Haluamme antaa lapselle omalla etunimellä palautetta onnistuneesta suorituksesta. Kirjoita lapsen etunimi esim. maalarin teipillä kypärään otsan kohdalle, niin se on mahdollista. Teippiä on lainassa ensimmäisillä kerroilla myös jähallilla.

Vanhemmat

Vanhemmat kun olette auttaneet lapsellenne varusteet ja luistimet päälle niin jäälle saa mennä mikäli muuta toimintaa ei ole käynnissä ennen Kiekkoeskarin klo 10-11.00 vuoroa. Kun lapsi on siirtynyt jäälle, voitte siirtyä kentän laidalle seuraamaan toimintaa. Vaikka kyseessä onkin lasten harrastus niin seuran toiminnassa tarvitaan aina myös innokkaita vanhempia ja laadukas lasten urheilutoiminta rakentuu seuran ja perheiden yhteistyöllä ja sen vuoksi toivotamme lasten liikunnasta innostuneet vanhemmat tervetulleiksi mukaan jäälle!

Jopox Pukukoppi

TarU Hockey käyttää Jopox Pukukoppia harjoituksiin sekä peleihin ilmoittautumisiin. Jotta pystymme suunnittelemaan jäätoiminnan aina parhalla mahdollisella tavalla toivomme, että vanhemmat käyttäisivät Jopox Pukukoppia ja ilmoittaisivat siellä mikäli lapsi on tulossa Kiekkoeskariin ja mikäli lapsi on poissa. Tämän käyttäminen ei vaadi kuin pari minuuttiia ja kaikkiin tapahtumiin on ilmoittauduttu (in) ja mikäli tietää olevansa pois jostain tapahtumasta niin käy merkkaamassa lapsen pois (out). Pidempi aikaisista poissaoloista voi ilmoittaa suoraan Vastuuohjaajalle.

Koronaepidemia turvallisuusohjeet kiekkoeskarille

  • Kiekkoeskarille on varattu oma pukukoppi (Koppi numero 4).
  • Pese kädet lähtiessä hallille ja desinfioi kädet tullessasi jäähallin desinfiointipisteellä!
  • Pyri pitämään 1-2 metrin turvaetäisyyttä käytävillä ja pukukopissa. Suosittelemme maskin käyttöä tilanteissa jossa etäisyyden pitäminen on haasteellista. Jos epidemiatilanne pahenee niin Turun seudulla, maskivelvoite on tulossa jäähallissa asioiville yli 15-vuotiaille käyttäjille.
  • Pue lapsesi mahdollisimman valmiiksi ennen jäähallille tuloa. Jäähallilla voit sitoa luistimet ennen jäälle siirtymistä.
  • Ota oma selkeästi nimikoitu juomapullo mukaan.
  • Lataa puhelimeen koronavilkku sovellus!
  • Älä tule hallille kipeänä. Ei lapsi eikä aikuinen.

Lomat Kiekkoeskarissa

Kiekkoeskari rauhoittuu joululomalle lauantain 11.12.2021 jälkeen ja Kevätkausi alkaa lauantaina 8.1.2022. Hiihtolomalla viikolla 8 pidetään Luistelukoulussa, Kiekkoeskarissa ja Kiekkokoulussa perheluistelukerta eli kaikki ovat tervetulleita jäälle.

Vakuutus/pelipassi

Jokaisen osallistujan on hankittava itse oma 3€ seurapassi (tuoteseloste). Seurapassin pääset ostamaan helposti TÄÄLTÄ

Tiedotus

Tiedotus tapahtuu kotisivujen asiakasrekisterin kautta sekä jopox pukukopissa. Mikäli haluat postin myös toiselle vanhemmalle, niin ole yhteydessä. Suosittelen myös tykkäämään TarU Hockeyn FB-sivuista, jossa tiedotetaan ajankohtaisista seuran asioista.

Laskutus

Kiekkoeskari laskutetaan lokakuun lopussa tai myöhemmin kauden aikana sähköpostilla. Kiekkoeskaria voi kokeilla kaksi kertaa ilman maksuvelvoitetta. Peruutukset tehdään sähköpostilla toiminnanjohtaja.taru@gmail.com jos ei halua jatkaa tutustumiskertojen jälkeen


Yhteystiedot

Petteri Rauhala
TarU Hockey Junioripäällikkö
0440533711
junioripaallikko.taru@gmail.com

Lauri Isotalo
TarU Hockey Toiminnanjohtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki