Kiekkokoulun aloitusopas
Julkaistu: 30.04.2021 00.00

Kiekkokoulun aloitusopas

Tervetuloa TarU Hockeyn leijona-kiekkokouluun!

TarU Hockeyn leijonakiekkokoulu on hyvä valinta jääkiekkoharrastuksesta kiinnostuneille lapsille. Kiekkokoulu harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja sekä luistelua monipuolisten leikkien, tehtävien, harjoitteiden ja pelien kautta. Kiekkokoulu on kaksi kertaa viikossa ja kun kiekkokärpänen on purenut, niin on mahdollista siirtyä U9-2013, U10-2012, U11-2011 tai U12-2010 junioreiden joukkueisiin.

Jäävuoro

Lauantai 18.9 alkaen klo 12:00-13:00.

Toivottavaa on, että lapset ovat valmiita harjoitusten alkamiseen, joten tulettehan ajoissa. Jäälle saa mennä heti kun jäänhoitaja sulkee jääkoneen kaukalon luukut. Kiekkokoulun pukukopin ovi on merkitty. Kiekkokoulu nimellä ja hallin pukukoppi taulusta löytyy myös pukukopin numero.

Hinta

Harrastuksen hinta on 100€. Hinta pitää sisällään hirvipassin, jolla voit samalla maksulla harrastaa myös jalkapalloa ja yleisurheilua sekä harjoituspaidan. Lisätietoa hirvipassista täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/42561/mika-on-hirvip...

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan kiekkokouluun pääset täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/lomake/2885/ilmoitta...

Koronaepidemia turvallisuusohjeet

  • Käytä vain kiekkokoululle varattua pukuhuonetta
  • Pese kädet lähtiessä hallille ja desinfioi kädet tullessasi jäähallin desinfiointipisteellä!
  • Pyri pitämään 1-2 metrin turvaetäisyyttä käytävillä ja pukukopissa. Suosittelemme maskin käyttöä tilanteissa jossa etäisyyden pitäminen on haasteellista.
  • Pue lapsesi mahdollisimman valmiiksi ennen jäähallille tuloa. Jäähallilla voit sitoa luistimet ennen jäälle siirtymistä.
  • Käytä vain omaa juomapulloa!
  • Lataa puhelimeen koronavilkku sovellus!
  • Älä tule hallille kipeänä. Ei lapsi eikä aikuinen.

Varusteet

Pakolliset varusteet on ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Tämän lisäksi suositellaan paksuja käsineitä/jääkiekkohanskoja sekä polvisuojia. Jos käytät ulkohousuja, niin muista pestä ne ennen jäälle tulemista! Pipoa ei tarvitse kypärän alle, sillä jäällä tulee lämmin ja hallissa ei ole pakkasta

Kuvassa täysimittainen jääkiekkovarustus. Varusteiden ei tarvitse olla uusia. Lasten varusteet säilyvät usein pitkään käyttökuntoisina ja niitä voi etsiä erilaisilta kirpputoreilta. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, jos haluaa kokeilla.

Luistimien teroitus

Seuran juniorijoukkueet teroittavat luistimia 3€ hintaan erikseen tiedotettuina ajankohtina. Hyväkuntoiset terät on edellytys mukavalla harrastamiselle.

Nimi kypärään

Haluamme antaa lapselle omalla etunimellä palautetta onnistuneesta suorituksesta. Kirjoita lapsen etunimi esim. maalarin teipillä kypärään otsan kohdalle, niin se on mahdollista. Teippiä on lainassa lauantaina myös hallilla.

Vanhemmat

Vanhemmat kun olette auttaneet lapsellenne varusteet ja luistimet päälle niin jäälle saa mennä heti kun jäänhoitaja sulkee jääkoneen kaukalon luukut. Kun lapsi on siirtynyt jäälle, voitte siirtyä kentän laidalle seuraamaan toimintaa. Vaikka kyseessä onkin lasten harrastus niin seuran toiminnassa tarvitaan aina myös innokkaita vanhempia ja laadukas lasten urheilutoiminta rakentuu seuran ja perheiden yhteistyöllä ja sen vuoksi toivotamme lasten liikunnasta innostuneet vanhemmat tervetulleiksi mukaan jäälle!

Jopox Pukukoppi

TarU Hockey käyttää Jopox Pukukoppia harjoituksiin sekä peleihin ilmoittautumisiin. Jotta pystymme suunnittelemaan jäätoiminnan aina parhalla mahdollisella tavalla toivomme, että vanhemmat käyttäisivät Jopox Pukukoppia ja ilmoittaisivat siellä mikäli lapsi on tulossa Kiekkokouluun ja mikäli lapsi on poissa. Tämän käyttäminen ei vaadi kuin pari minuuttiia ja kaikkiin tapahtumiin on ilmoittauduttu (in) ja mikäli tietää olevansa pois jostain tapahtumasta niin käy merkkaamassa lapsen pois (out). Pidempi aikaisista poissaoloista voi ilmoittaa suoraan Vastuuohjaajalle.

Lomat Kiekkokoulussa

Kiekkokoulu rauhoittuu joululomalle lauantai 18.12 jälkeen. Kevätkausi alkaa lauantaina 8.1.2022. Hiihtolomalla viikolla 8 pidetään Luistelukoulussa, Kiekkoeskarissa ja Kiekkokoulussa perheluistelukerta eli kaikki ovat tervetulleita jäälle.

Vakuutus/pelipassi

Osta lapselle 3€ seurapassi, joka pitää sisällään myös vakuutuksen. Seurapassin osto-ohjeet löytyy täältä https://www.taru.fi/jaakiekko/joukkueet/8640/uutis...

Tiedotus

Tiedotus tapahtuu kotisivujen asiakasrekisterin kautta. Mikäli haluat postin myös toiselle vanhemmalle, niin ole yhteydessä. Suosittelen myös tykkäämään TarU Hockeyn FB-sivuista, jossa tiedotetaan ajankohtaisista seuran asioista.

Yhteystiedot

Petteri Rauhala
TarU Hockey Junioripäällikkö
0440533711
junioripaallikko.taru@gmail.com

Lauri Isotalo
TarU Hockey Toiminnanjohtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki