Tietoja harrasteryhmän toiminnasta
Julkaistu: 12.04.2023 15.38

Tietoja harrasteryhmän toiminnasta

Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille sukupuolesta riippumatta. Ajatuksena on pelailla "höntsää", ilman tavoitteellista valmennusta. Ryhmä ei osallistu turnauksiin, vaan pelaillaan Tarvasjoen urheilukentällä vakiovuorolla omalla porukalla. Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita löytyy tarpeeksi.

Vaikka meno on rentoa, pelaajilta odotetaan sitoutumista harjoituksiin, ja kentällä käyttäydytään sen mukaisesti. Pelleilemään ei tulla. Harjoituksissa on paikalla aikuinen, joka pitää huolen, että pelit pysyvät reiluina. Seuran normaalit säännöt koskevat myös harrasteporukkaa: kiusaamiseen, kiroiluun ja muuhun vastaavaan käytökseen on nollatoleranssi ja siihen puututaan välittömästi. Kaikki ovat kentällä tasa-arvoisia ja noudatetaan reilun pelin periaatteita.

Varsinaista kausimaksua ei näillä näkyminen ole, eikä pelaajille osteta lisenssiä. Mikäli tarvitaan varustehankintoja, pieni n 10€ maksu on mahdollinen. Koska ryhmä toimii Tarvasjoen Urheilijat ry alla, yhdistyksen 5€ jäsenmaksu laskutetaan.

Pelaajille ei osteta jalkapalloliiton lisenssiä, joka sisältäisi vakuutuksen, joten jokainen pelaa omalla vastuulla ja oma tapaturmavakuutus on suositeltava. Harjoituksissa säärisuojat ovat pakolliset, nappulakengät ovat suositeltavat.

Harjoitukset alkavat touko-kesäkuussa, kun urheilukenttä on käyttökunnossa. Näillä näkymin vuoro on perjantaisin 18.30-19.30. Harjoitusten alkamisesta tiedotetaan erikseen.

Ryhmän vastuuhenkilönä on Markku Uusitupa, 040-5071990.

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki