TarU Hockey on tähtiseura!
Julkaistu: 07.05.2021 00.00

TarU Hockey on tähtiseura!

TarU Hockey on saanut merkittävän tunnustuksen pitkäaikaisesta laadukkaasta työstä urheiluseuratoiminnassa ja on näin uusi Tähtiseura. TarU Hockey on jääkiekkoliiton 15. tähtiseura.

”Tähtiseurat” on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma. Tähtiseura -laatuohjelma koostuu osa-aluekohtaisista ja kaikille seuroille yhteisistä laatutekijöistä.

Laatutekijät jakautuvat neljään osioon ja niiden alateemoihin:

  1. Johtaminen ja hallinto (johtaminen, hallinto, viestintä ja markkinointi)
  2. Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)
  3. Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)
  4. Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)


"Tähtiseura laatumerkintä kertoo, että TarU Hockey on todennetusti hyvässä kunnossa ja toiminta on esimerkillisesti hoidettua. Jaoston matka kohti tähtiseuratunnustusta alkoi jo vuonna 2019 ja yksi merkittävä osa kehittymistä on tehdyt toimenpiteet seuran arvojen, mission ja yhteisten toimintalinjausten muodossa jo muutama vuosi sitten. Merkittävää on, että jaoston kehitystyöhön on osallistunut laaja joukko toimihenkilöitä niin valmennuksen, joukkueenjohdon ja muiden aktiivien osalta. Erityinen kiitos kaikille!"

Lauri Isotalo, TarU Hockey toiminnanjohtaja

Tähtiseura juhlallisuudet pidetään elokuussa 2021, jolloin hallin seinälle nostetaan tähtiseura merkki laadukkaasta seuratyöstä. Kutsu avoimeen tilaisuuteen välitetään elokuun alussa.


Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi.

Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman taustatuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

Lisää Tähtiseura -laatuohjelmasta Olympiakomitean sivuilla osoitteessa: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtis...

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki