Tällä lomakkeella voit antaa palautetta seuran toiminnasta, on se sitten positiivista tai negatiivista. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti seuran hallituksessa. Seuralla on nollatoleranssi kaikenlaiseen kiusaamiseen ja syrjimiseen. Mikäli koet, että tämä ei ole toteutunut, voit kertoa siitä meille ja ryhdymme asian vaatimiin toimenpiteisiin. Voit myös jättää kehut vaikka valmennukselle tai muille toimijoille, välitämme tiedon eteenpäin. Kaikki palaute on tervetullutta, tämä auttaa kehittämään seuraa.

Jäsenmaksut vuodelle 2023 ovat:


- Normaalijäsen 6€
- Kannattajajäsen 20€
 
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua seuran jäseneksi. Jäsenyys laskutetaan kalenterivuosittain kulloinkin yhdistyskokouksen päättämän jäsenmaksun pohjalta ja jatkuu kunnes jäsenyys irtisanotaan erillisellä ilmoituksella.
 
HUOM! Harrastustoiminnassa mukana olevat henkilöt (urheilijat/valmentajat/toimihenkilöt/jne) ovat automaattisesti seuran jäseniä, heidän ei tarvitse etukäteen ilmoittaa jäsenyydestä tällä lomakkeella.
Tällä lomakkeella maksat TarU:n majan vuokran. Ennen vuokran maksamista tutustu mäkin siivous- ja vuokraehtoihin alle olevan linkin kautta. Maksamalla vuokran hyväksyt ehdot. Mökin luovuttaminen alaikäiselle on EHDOTTOMASTI kiellettyä!

HUOM! Seuran sisäiset vuokraukset (jaostot, joukkueet), sekä muut erikseen sovitut tapaukset hoidetaan erillisellä laskutuksella, älkää käyttäkö maksuun alla olevaa lomaketta.

https://www.taru.fi/seura/22487/tarun-maja

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki