Tue TarU Hockeyta seurakannustajana!
JääkiekkoJulkaistu: 06.03.2024 09.44

Tue TarU Hockeyta seurakannustajana!

Lähde kannustamaan omalle suosikkiseurallesi Seurabonusta! Mille paikalliselle seuralle sinun sydämesi sykkii?

Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun Kannustajat -järjestelmän. Kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouksien pääjäsenet voivat lähteä kannustamaan omaa suosikkiseuraansa. Kerrallaan voi kannustaa vain yhtä seuraa.

TOK kannustajat tuki TarU Hockeylle oli 2674€!

Liity mukaan https://www.s-kanava.fi/ tai s-mobiilissa!

Kannustajaksi ilmoittaudutaan aina vuodeksi kerrallaan, eli pääjäsenet voivat vaihtaa kannustettavaa seuraa vuosittain. Seura, jonka kannustajana on vuoden lopussa, saa asiakasomistajatalouden kaikki bonusostot hyödykseen tammi-joulukuulta.

Kannustajaksi ilmoittaudutaan Oman S-käyttäjätilin kautta osoitteessa s-kayttajatili.fi (Asiakasomistajuus/Kannustajat) tai S-mobiilissa (Minä/Omat tiedot/Kannustajat).

Tukisumma jaetaan mukana oleville seuroille siinä suhteessa, kuinka paljon tukikohteeseen liittyneille asiakasomistajatalouksille on maksettu Bonusta kalenterivuoden aikana (1.1.- 31.12.) verrattuna muiden seurojen vastaavaan summaan. Omalta S-käyttäjätililtä ja S-mobiilista näkee kaikkien seurojen kannustajien määrät. Omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi – suosikkiseuran tukeminen ei siis vähennä omia Bonuksia.


Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki