U11-joukkueen syyskuu täynnä monenlaisia kuulumisia
Julkaistu: 28.09.2021 00.00

U11-joukkueen syyskuu täynnä monenlaisia kuulumisia

U11-joukkueen syyskuu on ollut täynnä tekemistä. Elokuun lopun voitokkaan turnauksen jälkeen ohjelmassa oli oman joukkueen aloitusleiri. Leiriä vietettiin syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna kotihallin ympäristössä Tarvasjoella. Sekä lauantaina että sunnuntaina leirin ohjelmassa oli myös harjoituspelit Naantalin VG-62:ta ja Kaarinan KaKiPoa vastaan. Molemmat ottelut päättyivät kotijoukkueen kannalta voitokkaasti. Leirin yhteydessä joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt kävivät lisäksi läpi kapteenin roolia joukkueessa ja äänestivät joukkueen tämän kauden kapteeniston. Joukkueen kapteeniksi kaudelle 2021-2022 valittiin Nestori Nurmi ja varakapteeneiksi Leo Laine, Rasmus Mäenpää,Leo Laine ja Heikki Nurmi.

Viimeisen harjoituspelin ennen tulevana viikonloppuna alkavaa sarjakautta joukkue pelasi syyskuun puolivälissä Somerolla. Joukkue lähti otteluun hieman vajaalla miehityksellä, mutta kotiin tuomisena oli kuitenkin niukka voitto lukemin 5-6.

Viikkoharjoitusten ja harjoituspelien sekä leireilyn lisäksi osa joukkueesta osallistui syyskuun alkupuolella myös Rakentajan Konevuokraamon kanssa yhteistyössä toteutettuun K-Market -kiertueeseen Kyrössä. Iltapäivän kestäneessä tempauksessa markkinoitiin sekä omaa seuraa että yhteistyöyritystä. Kun pelaajat yhteistyössä kotiväkensä kanssa ovat vielä kartuttaneet joukkueen kassaa Kakkutukku-myynnillä, on syyskuun aikana kertynyt kokemusta roppakaupalla erilaisista tehtävistä. Tiukan toimintarupeaman keskellä järjestettiin myös pelaajien perheenjäsenille suunnattu perheluistelu. Se olikin varsin mukava tapa aloittaa syksyinen sunnuntaipäivä!

Joukkueen leiriviikonlopun ottelu TarU - VG-62.


Oheisharjoittelussa on käyty läpi myös liikkuvuuden ja lihashuollon merkitystä.


Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki