Kesä tulee ja, koska valtiovalta näytti kesän urheiluharrastuksille vihreähköä valoa, myös yleisurheiluryhmät starttaavat näillä näkymin kesäkuussa. Tarjolla on taas kilparyhmä pidempään mukana olleille sekä yleisurheilukoulu nuoremmille tai kokonaan uusille harrastajille. Alustavan tiedon mukaan kilparyhmä kokoontuu tiistaisin noin klo 18.30-20 ja yleisurheilukoulu ja kilparyhmä molemmat torstaisin noin klo 18. Kenttävuoroja ei ole vielä virallisesti jaettu, joten päivät ja ajat saattavat vielä muuttua. Ilmoitamme harjoituspäivät ja -ajat heti, kun saamme niistä varmuuden.Harjoitukset toteutetaan luonnollisesti valtiovallan voimassa olevien koronaohjeistusten mukaisesti siten, että harjoitteleminen on turvallista.Alustava ilmoittautuminen on jo avattu osoitteeseen https://www.taru.fi/yleisurheilu/lomake/1109/kaude...

»
Takaisin

Kesä tulee ja, koska valtiovalta näytti kesän urheiluharrastuksille vihreähköä valoa, myös yleisurheiluryhmät starttaavat näillä näkymin kesäkuussa. Tarjolla on taas kilparyhmä pidempään mukana olleille sekä yleisurheilukoulu nuoremmille tai kokonaan uusille harrastajille. Alustavan tiedon mukaan kilparyhmä kokoontuu tiistaisin noin klo 18.30-20 ja yleisurheilukoulu ja kilparyhmä molemmat torstaisin noin klo 18. Kenttävuoroja ei ole vielä virallisesti jaettu, joten päivät ja ajat saattavat vielä muuttua. Ilmoitamme harjoituspäivät ja -ajat heti, kun saamme niistä varmuuden.

Harjoitukset toteutetaan luonnollisesti valtiovallan voimassa olevien koronaohjeistusten mukaisesti siten, että harjoitteleminen on turvallista.

Alustava ilmoittautuminen on jo avattu osoitteeseen https://www.taru.fi/yleisurheilu/lomake/1109/kaude...

Lue lisää »
Tiedotteet
Ei tiedotteita
Kilpailuja
Ei kilpailuja
Poimintoja muilta sivustoilta
Ei uutisia
Talvi 2019-2020
«  Kesäkuu   »
Kategoriat