Joukkueet, harjoittelu ja pelit
22.1.2020 7:43 Uutiset / TarU Futis

Joukkueet, harjoittelu ja pelit

Tulevana kesänä eletään jalkapallohuumassa, sillä Suomen jalkapallomaajoukkue pelaa historian ensimmäisen kerran arvokisoissa. Alamme valimistautumaan tulevaan jo kesään jo talvella keräämällä ilmoittautumisia niin pelaajissa kuin toimihenkilöissä. Itse asiaan on tavoite päästä huhtikuussa, kun sopivasti saadaan jääkiekkokausi sekä muut talviajan harrastukset tauolle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulevaan kesään on avattu. Joukkueisiin ilmoittaudutaan yhdellä lomakkeella ja katsomme huhtikuussa mitä ikäryhmiä on mahdollista saada ilmoittautumisten perusteella perustettua. Tämän vuoksi tieto osallistumisesta hyvissä ajoin on suotavaa! Ilmoittautuminen myös futiskouluun sekä perhefutisryhmään on jo avoinna! Linkit löydät www.taru.fi/jalkapallo yläbannerista.

Joukkueet

Tavoitteena on että voimme tarjota 2009-2013 syntyneille joukkuejalkapalloharrastusta kesällä 2020. Tarvittaessa yhdistämme kaksi ikäluokkaa yhteen joukkueen toimivuuden varmistamiseksi. Yhtä tärkeää on saada myös jokaiseen ryhmään toimihenkilöt (valmennus/huolto), jotta joukkue voidaan perustaa. Joukkueemme osallistuu matalankynnyksen kyläsarjatoimintaan.

Tulevana kesänä futiksessa on myös tyttöjoukkue. Joukkueen runko on jääkiekon tyttökiekkojoukkue, mutta kesällä kaikki tytöt ovat tervetulleita mukaan vaikkei olisikaan mukana jääkiekkotoiminnassa. Uudet tytöt voivat toki myös pelata halutessaan poikien mukana.

Harjoittelu & pelaaminen

Joukkueilla on pääsääntöisesti kaksi tapahtumaa viikossa kesän ajan, joista toinen tapahtumista on harjoitus ja toinen peli. Tiedämme harjoituspäivät vasta keväällä kun kunnan kenttävuorot varmistetaan. Harjoittelu on suunniteltua, ammattitaitoisesti johdettua ja lapsia huomioivaa. Pelamaan pääsee kaikki toiminnassa mukana olevat yhtäläisesti. Suotavaa on, että mukaan ilmoittautunut lapsi sitoutuu mahdollisuuksien mukaan koko kesän ajaksi toimintaan (kevätkausi ja syyskausi). TaruFutis on hyvin johdettua matalankynnyksen jalkapalloharrastusta, josta voi kipinän syttyessä ponnistaa alueen piirisarjaseuroihin.

Kustannukset

Lähtökohta on että kustannukset pidetään mahdollisimmian edullisina ja kattaa vain toimintaan menevätä pakolliset kulut. Tämä pitää sisällään ainakin vakuutuksen sekä lainapelipaidan. Futiksen pelaaminen on edullista, sillä pääsemme harjoittelemaan kunnan ylläpitämällä kentällä.

Vanhempien talkoot

Pidämme kotipeleissä avoinna kioskia, jolla rahoitetaan toiminnan kustannuksia. Vanhemmat vastaavat kioskin myynnistä vuorollaan ja vuorot jaetaan seuran/kioskivastaavan toimesta. Kioskiin voi halutessaan leipoa tuotteita myyntiin, mutta se ei ole pakollista sillä tilaamme pullat valmiina. Muita jälleenmyynti tai varainkeruutalkoita ei järjestetä.

Mukaan toimintaan

Haluatko osallistua lasten kanssa harrastukseen ja olla auttamassa toiminnan järjestämisessä? Ota yhteyttä ja imoittaudu mukaan. Voit myös ilmoittautua kevään ensimmäisen vanhempaininfon yhteydessä. Pidämme ohjaajille/valmentajille ohjaajakoulutuksen kauden alussa ja tukea on saatavilla koko kesän ajan.


Kesää odotellen!

Lauri Isotalo
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com
050-3423000
   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Heinäkuu   »
Kategoriat