Kesän yleisurheilut käynnistyvät!
8.5.2019 22:25 Uutiset / Yleisurheilu etusivu

Valtakunnallinen yleisurheiluviikko käynnistää kesän yleisurheilut.

Tarvasjoen Urheilijoiden kesän 2019 yleisurheilut käynnistyvät osana valtakunnallista yleisurheiluviikkoa.

Tiistaina 21.5.2019 klo 18.00 Yleisurheilun nappulakisat Tarvasjoen urheilukentällä.

Perheen pienimmät pääsevät aloittamaan kesän kisaamalla perinteisissä nappulalajeissa, pikajuoksussa ja pallonheitossa/pituudessa. Sarjat 2010 ja jälkeen syntyneille. P/T7 ja P/T9 kisaavat pituudessa, nuoremmat pallonheitossa. Juoksumatkana nuoremmille 40m ja P/T9 60m. Ilmoittautuminen paikanpäälllä klo 17.00 alkaen.

On erittäin toivottavaa, että vanhemmat osallistuvat toimitsijatehtäviin. Seuran omat toimitsijat ovat tottakai mukana auttamassa ja ohjeistamassa. Lapsetkin nauttivat huomattavasti enemmän, kun omat vanhemmat ovat mukana toiminnassa.

Torstaina 23.5.2019 klo 18.15. Yleisurheilukoulu 2019 ja kilparyhmä

Kesän yleisurheilukoulun ensimmäinen kerta on torstaina 23.5. klo 18.15 - 19.15 Tarvasjoen urheilukentällä. Varsinaista alaikärajaa ei ole, mutta alle kouluikäisten kanssa olisi toivottavaa, että ainakin jompi kumpi vanhemmista olisi mukana kentällä. Yleisurheilukoulussa tutustutaan kesän aikana kaikkiin yleisurheilulajeihin monipuolisten leikkein ja harjoitusten kautta. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, mutta aluksi voi tulla tutustumaan paikanpäälle myös ilman ilmoittautumista. Kausimaksu 2019 on 30€, joka sisältää kaikki kauden (kesä/talvi) harjoitukset, sekä seuran t-paidan. Tämän lisäksi tulee olla seuran jäsenmaksu maksettuna (Jos harrastaa seurassa jalkapalloa tai jääkiekkoa, jäsenmaksu on jo sitä kautta hoidettu).

Valmentajina toimivat Eero Syrjälä, Markku Uusitupa ja Roope Ekholm. Lisätietoja voi kysellä numerosta 040-5071990 (Markku).

Kilparyhmä harjoittelee tiistaisin ja torstaisin. Kohderyhmänä sellaiset, joilla jo yleisurheilulajien perusteet ovat hallussa. Harjoitukset tulevat olemaan vähän fyysisesti ja teknisesti haastavammat. Ryhmien välillä voi siirtyä kauden aikana.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä: https://www2.taru.fi/yleisurheilu/ilmoittautuminen/

Aikuisten yleisurheilukoulu 2019

Myöhemmin kesällä starttaa myös aikuisten yleisurheilukoulu. Harjoitukset tulevat olemaan perjantai-iltaisin. Koulu on seuran jäsenille ilmainen.


   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Heinäkuu   »
Kategoriat