Seuracup Kaarinassa 18.6.2019
25.6.2019 17:32 Uutiset / Yleisurheilu etusivu

Roope Uusitupa voitti kultaa 9-vuotiaiden poikien korkeudessa.

Seuracupia kisattiin keskiviikkona 18.6. Kaarinassa. Kisoihin osallistui yhteensä 178 urheilijaa, ja myös Tarulla oli mukana kelpo edustus. Meiltä oli mukana 10 innokasta urheilijaa 9 lajissa. Tarulaiset menestyivät hienosti, ja saaliiksi saimmekin kaksi kultamitalia, yhden hopean ja kaksi pronssia sekä useita henkilökohtaisia ennätyksiä ja kauden parhaita tuloksia. Kultaa voittivat Roope Uusitupa korkeudessa ja Helka Ekholm kuulassa. Hopeaa nappasi Reko Tuominen kuulassa, ja pronssia puolestaan Neea Lehtonen 2000 metrillä ja Kerttuli Kumpulainen 1000 metrillä.

Tarkemmat tulokset ovat nähtävillä Tilastopajan sivuilla osoitteessa https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=70722.

Tarun vastuulla oli Kaarinassa jo lähes perinteeksi muodostunut kisojen käsiajanotto sähköisen ajanoton varajärjestelmänä. Urheilijoiden lisäksi meiltä oli siis mukana myös kourallinen toimitsijoita. Ilman vapaaehtoisia toimitsijoita tällaisia kisoja ei voitaisi edes järjestää, joten suuret kiitokset heille!
   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Helmikuu   »
Kategoriat