Hiihtolomaviikon hiihtohaaste
2.2.2021 22:07 Uutiset / TarU yleisurheilu

Nyt kaikki hiihtämään!

Hiihtohaaste 2021

Yleisurheilu- ja hiihtojaoston suunnitelmissa oli järjestää pitkästä aikaa hiihtokisa kaiken ikäisille. Koronarajoitukset kuitenkin loivat omat haasteensa, joten hiihtokilpailu vaihtui hiihtohaasteesen.

Haastamme kaikki lapset ja aikuiset hiihtämään mahdollisimman paljon tulevana hiihtolomaviikkona. Hiihtää voit missä haluat. Yleisurheilu- ja hiihtojaosto ylläpitää Tarvasjoen kuntoiluradan hiihtolatua, joka on valaistuna klo 22 saakka. Ladun kokonaispituus on n. 2,2km. Matkalla ei ole isoja nousuja tai laskuja, joten se sopii myös perheen pienemmille. Ladulle pääsee Tarvasjoen jäähallin parkkipaikalta. Vierestä löytyy myös jääkiekkojaoston hoitama ulkojää, sekä pulkkamäki ulkojään takana, mikäli joillekin perheenjäsenille hiihtäminen ei innosta.

Osallistuminen haasteeseen

Arvioi hiihtämäsi kokonaismatka ajalla 20.02.2021 - 28.02.2021 ja syötä tuloksesi alla olevalla lomakkeella (lomake aukeaa 28.02.2021). Hiihtohaasteeseen osallistuvien nimet ja hiihtomatka julkaistaan haasteen päätyttyä seuran sivuilla (ainoastaan luvan antaneet). Kaikkien haasteeseen osallistuvien kesken arvotaan pieni palkinto.


Nautitaan hiihtokeleistä ja liikunnan riemusta!

Tarvasjoen Urheilijat ry yleisurheilu- ja hiihtojaosto


   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Joulukuu   »
Kategoriat