TarU yleisurheilu alkaa!
YleisurheiluJulkaistu: 18.05.2022 21.08

TarU yleisurheilu alkaa!

Kesän yleisurheiluharjoitukset alkavat ti 24.5.2022 klo 18.30. Toukokuun ajan harjoitukset ovat tiistaisin. Jos harrasteryhmäläisille löytyy kiinnostusta, niin kesällä pidetään toinen harjoituspäivä torstaisin klo 18.30 - 20.00.

Ryhmiä on kaksi, yleisurheilukoulu ja harrasteryhmä. Yleisurheilukoulussa käydään kesän aikana eri lajit läpi, harjoitukset sisältävät normaalisti tekniikkaosion, sekä oheisharjoittelua pelien ja leikkien muodossa.

Ryhmien välillä on mahdollista siirtyä kauden aikana, harrasteryhmän harjoitukset ovat fyysisesti vaativampia, sekä urheilijoiden oletetaan omaavat perustiedot eri yleisurheilulajeista.

Harjoituksiin mukaan hyvät lenkkitossut, säänmukainen ja liikunnallinen vaatetus, sekä juomapullo!

Käytämme harjoituksiin ilmoittautumisessa Jopox-pukukoppisovellusta. Mobiilikaupasta pystyy lataamaan sovelluksen iPhone ja Android puhelimille. Suosittelen etukäteisilmoittautumista, jolloin pystymme tarvittaessa suunnittelemaan harjoituksia paremmin. Kysykää, jos tulee ongelmia sovelluksen käytössä tai ette pääse pukukoppiin.

Jos haluat liittyä meidän whatsapp-ryhmäämme, pääset sinne täältä (avaa linkki mobiililaitteella).
Ryhmä on pääasiallinen kommunikaatiotapa, joten siihen kannattaa ehdottomasti liittyä. Harjoitusmuutoksista ilmoitetaan myös jopoxissa, sekä mahdollisuuksien mukaan myös Facebookissa.

Yleisurheilun kausimaksu kaudelle 2022-2023 on 30€. Tämä kattaa myös talviharjoitukset ja sisältää treenipaidan. Kausimaksun lisäksi jokaisen suositellaan hankkivan lapselleen yleisurheilulisenssin, sillä se sisältää myös tapaturmavakuutuksen. Lisenssi vaaditaan kilpailuissa käymiseen. Mikäli vakuutus löytyy muuta kautta, eikä ole tarkoitus kilpailla kesän aikana, lisenssin voi jättää myös hankkimatta. Seuralla EI OLE vakuutusta lapsien puolesta, koska se tulee jokaisen lajiliiton lisenssin kautta. Lisenssin voi ostaa Suomisport palvelusta.

Kaikilta toimintaan osallistuvilta laskutetaan myös Tarvasjoen Urheilijat ry:n jäsenmaksu 5€, mikäli se ei ole jo tältä vuodelta maksettuna. Jäsenmaksu laskutetaan ainoastaan kerran, vaikka lapsi osallistuisi vuoden aikana useampaan lajiin seurassa.

Jos et ole vielä ilmoittautunut kesän ryhmiin, niin sen voi tehdä tällä lomakkeella.

Lisää käytännön infoa tulee kauden mittaan. Olkaa rohkeasti yhteydessä valmentajiin, mikäli herää kysymyksiä. Alla vielä valmentajien yhteystiedot:

Eero Syrjälä, 050-4908355
Markku Uusitupa, 040-5071990
Roope Ekholm, 044-0556569
Kirsi Veijo, 050-4047805
Esa Nieminen, 050-5307333

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla osoitteeseen yleisurheilu@taru.fi

Nähdään kentällä!