TarU Futis info
JalkapalloJulkaistu: 24.01.2024 08.51

TarU Futis info

Harjoitukset & Jopox pukukoppi

Harjoitukset, pelit ja tapahtumat merkitään käytössä olevaan jopox-kalenteriin. Saat kutsun käyttämään jopoxia tai mikäli olet ollut mukana jo aiemmin, niin jopox näkyy ilmoittautumisen käsittelyn jälkeen. Jopox- pukukopin tapahtumiin tulee merkitä lapsen osallistuminen tai poissaolot. Jopox- kalenterin kautta näet myös mahdolliset muutokset tapahtumissa sekä voit viestiä tapahtumiin liittyen. Jopox-pukukoppi toimii puhelimen sovelluksella tai nettiselaimen avulla.

Jalkapallokoulussa jopox-pukukopin käyttäminen on suotavaa, mutta ei vielä välttämätöntä.


Pelit

Viime vuosien tapaan TarU Futiksen joukkueet osallistuu Liedon Pallon järjestämään Mehiläinen Games kyläsarjaan, Apun järjestämään Jymy Cupiin Aurassa sekä pelaa yksittäisiä harjoituspelejä lähialueella. Peleistä tiedotetaan erikseen.


Vakuutus

Pelaaja on itse velvollinen huolehtimaan omasta tapaturmavakuutuksesta. Vakuutuksen voi hankkia esim. palloliiton kautta.

Huom. myös jääkiekkoa harrastavat jalkapalloilijat --> Jääkiekon kautta otettu Junioripelipassi, pojat/Junioripelipassi, tytöt ja Lapsipelipassin Sporttiturvassa ei ole omavastuuta ja vakuutus on voimassa myös muissa urheilulajeissa (kts. Sporttiturvan tuoteseloste). Kannattaa kuitenkin huomioida, mahdollisessa toisessa lajissa kilpailukausi voi olla eri kuin jääkiekon Sporttiturvan vakuutuskausi. https://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipa...


Varusteet

Minimivarustus tapahtumiin on liikuntavaatteet, nappulakengät, säärisuojat ja oma juomapullo. (Jalkapallokoulussa pärjää myös lenkkareilla ja ilman säärisuojia). Pelitapahtumissa käytämme yhteisiä TarU Futiksen pelipaitoja.


Laskutus ja peruutus

Laskutus tapahtuu sähköpostilla toiminnan alettua. Mikäli lapsi ei jatka harrastusta kahden kokeilukerran jälkeen, niin muista ilmoittaa siitä sähköpostilla toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki