Kehitysprojektit vakiinnuttavat laatua arkeen
16.4.2019 10:30 Uutiset / Pääsivusto

Strategiset kehitysprojektit lisäämään laatua arkeen!

TarU Hockeyn valmentajat ja toimihenkilöt kokoontuivat TarU Hockeyn seurailtaan. Ohjelmassa oli seuran kehittämistä, hikoilua jäällä sekä saunan lämmössä. Illan aikana mukana olleet valmentajat ja toimihenkilöt valitsivat seuran strategiaa tukevat kehitysprojektit aktiivisen keskustelun siivittämänä. Projektien avulla on tarkoitus keskittyä muita enemmän valittuihin strategian osa-alueisiin, saaden pysyviä muutoksia sekä käytäntöjä seuran toimintaan. Projektien omistajina eli vastuuhenkilöinä toimii valmennuspäällikkö Mika Kiviniemi sekä junioripäällikkö Petteri Rauhala. Jääkiekkojaoston vastuulla on kehittää seuratoiminnan projekteja.

Ryhmä F1- ja nuorempien joukkueiden valmentajat

Projekti 1
Kasvatus- ja suunnitelmallisuus

Seuran asettamat painopisteet toiminnan suunnittelun keskiössä. F- ja G-junioreissa valmennusryhmä tekee kausisuunnitelman ja harjoitussuunnitelman, joissa huomioidaan painopisteet. Valmennusryhmä jakaa tehtävät valmentajille harjoituksiin ja avaa harjoitusten painopisteet joukkueen valmennusryhmälle ennen harjoitusten alkua. Vastuuvalmentaja vastaa toteutuksesta ja valmennus- ja junioripäällikkö seurannasta.

Projekti 2
Maalivahtivalmennus
Tavoitteena on, että jokainen joukkue nimeää maalivahtivastaavan ja jokaiselle maalivahtijäälle osallistuu vähintään yksi joukkueen valmentaja. Tavoitteena on lisätä maalivahtivalmennuskoulutusta ja kasvattaa niihin osallistumista.

Ryhmä E2- ja vanhempien joukkueiden valmentajat

Projekti 1
Maalivahtivalmennus
D- ja vanhempien maalivahtien henkilökohtainen pelitaitojen seuranta sekä palautteen antaminen. Maalivahtien kehittymistä seurataan testeillä. Valmentajat osallistuvat maalivahtikoulutuksiin sekä maalivahtijäille.

Projekti 2
Suunnitelmallisuus
Joukkue luo pitkän aikavälin tavoitteita kausitavoitteiden lisäksi. Samalla hahmotetaan olemassa olevia resursseja, jatkumoa sekä pelaajien tavoitteita. Kehittymistä seurataan testeillä ja panostetaan oheislaji-/oheisharjoitus harjoitteluun. Joukkue tekee kausi- ja harjoitussuunnitelmat, joissa huomioidaan seuran painopisteet. Valmennuspäällikkö seuraa toteutumista yhteistyössä vastuuvalmentajan kanssa.

Toimihenkilöt

Projekti 1
Lajien välinen yhteistyö
Toimihenkilökierron kehittäminen lajien välillä, jonka tavoitteena on helpottaa toimihenkilöiden saatavuutta. Tavoitteena on aikautauluttaa alueen eri lajien harjoittelu eripäiville.

Projekti 2
Koulutus
Kehittää seuran koulutusjärjestelmää ja koulutuksiin ohjaamista. Luoda joukkueenjohtajalle "virallinen" seuran alkukoulutus. Mahdollistaa kiekkoleiriä koulutussuunnittelussa. Seura rohkaisee ja jopa vaatii koulutuksiin osallistumista.Projektien läpikäyntiä yhdessä.   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat