Hippo-luistelukoulu
20.9.2018 7:25 Uutiset / Hippo luistelukoulu

Luistelukoulussa opit luistelemaan!

Luistelukoulu on 2011 ja myöhemmin syntyneille lapsille, jotka haluvat oppia luistelemaan. Opetus tapahtuu lapsen ehdoilla leikkien ja harjoitellen. Pienimmät lapset voivat tulla jäälle oman aikuisen kanssa.

Aloituskerta

Luistelukoulu alkaa la 5.10.2019 klo 10:00 ja päättyy 21.3.2020. Luistelukouluun voit liittyä läpi kauden.

Ryhmät

Luistelukoulussa on 2 ryhmää. Kahdella ryhmällä pyrimme tarjoamaan jokaiselle omaa taitotasoa ja innostusta vastaavan oppimisympäristön.

Tuoliryhmän/lapsi-aikuinen ryhmän lapset ovat jäällä elämänsä ensimmäisiä kertoja ja tarvitsevat paljon tukea pystyssä pysymiseen. Tuoliryhmä on luistelukoulun kahvion puoleinen ryhmä. Opetuksessa on luistelutaidon alkeisopettelua, leikkejä sekä hauskoja tehtäviä. Suosittelemme, että lapsella on jäällä mukana oma aikuinen tai esimerkiksi vanhempi sisar.

Leikkiryhmän lapsilla on jo hieman enemmän kokemusta luistelusta. Opetus sisältää luisteluharjoituksia, leikkejä, pelejä, kisoja sekä tehtäviä.

Hinta

Luistelukoulun koko kauden hinta on vain 99€ kausi. (Kevätkausi 49€) Tämä sisältää 22 ohjattua luistelukoulukertaa. Muista että ilmoittautumisen jälkeen voit tutustua luistelukouluun kaksi harjoituskertaa ja päättää tämän jälkeen jatkatko harrastusta!

Luistelukoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli lapsi ei jatka harrastusta kokeilukertojen jälkeen, voit anoa maksun takaisin lomakkeella

Varusteet

Tarvittavat varusteet ovat kypärä ristikolla, kaulasuoja, paksut käsineet ja luistimet.Mitä luistelukoulun jälkeen?

Luistelukoulun jälkeen voit siirtyä TarU taitoluisteluryhmään tai kiekkokouluun

Lisätietoa ja yhteyshenkilö

Toiminnanjohtaja
Lauri Isotalo
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com
050-3423000


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat