Kiekkokoulu ilmainen koko syksyn!
6.10.2019 1:50 Uutiset / Hippo kiekkokoulu 2008-2011

Leijona-kiekkokoulu ilmainen koko syksyn!

Kiekkokoulussa pääset pelaamaan jääkiekkoa!

TarU Hockeyn Kiekkokoulu alkaa lokakuussa. Kiekkokoulu on 2008-2011 syntyneille lapsille jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta, luistelusta ja pelaamisesta. Kiekkokoulussa harjoitellaan ja pelataan lasten ehdoilla välillä pelaten, leikkien ja jääkiekon taitoja harjoitellen. Kiekkokoulu sopii myös erinomaisesti lapselle esimerkiksi toiseksi lajiksi kun lapsi haluaisi pelata jääkiekkoakin, mutta siihen ei ole muiden lajien vuoksi aikaa kuin yhtenä päivänä viikossa.

TarU Hockeyn kiekkokoulu on ilmainen koko syksyn. Voit tulla tutustumaan jääkiekkoharrastukseen ilman jatkositoutumista. Mikäli et halua jatkaa harrastusta, niin voit peruttaa osallistumisen ennen kevätkauden alkamista tammikuussa. Pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan tiedottamista varten. Kiekkokoulun keväkauden hinta on vain 49€, joka pitää sisällään harjoitukset, pelit ja hienon leijona-kiekkokoulu harjoituspaidan.

Ilmoittaudu mukaan Kiekkokouluun TÄÄLLÄ!

Harjoitusajat:

Kiekkokoulu on kerran viikossa lauantaisin klo 12:00-13:00 5.10.2019 alkaen. Kevätkausi alkaa lauantaina 11.1.2020 ja jatkuu maaliskuulle asti!

Kauden aikana harjoituksissa pelataan aina runsaasti ja lisäksi järjestetään Hirviliiga turnauspäivä syksyllä ja keväällä joissa kiekkokoululaiset pääsevät pelaamaan oikeita pelejä toisiaan vastaan yhdessä seuran G-junioreiden ja kiekkoeskarilaisten kanssa.

Kiekkokoulun toimintaan voi tulla mukaan koko kauden ajan!

Varusteet:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu kypärä, kaulasuoja, maila ja tietenkin luistimet. Suosittelemme kuitenkin muidenkin suojusten kuten polvi- ja kyynärsuojusten käyttöä. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, joilla pääsee halutessaan kokeilemaan.

Seurapassi
Seurapassi maksaa 2€, jonka pelaajan on hankittava henkilökohtaisesti. Seurapassi toimii vakuutuksena ja Pelipassina eli lisenssinä. Seurapassin pääset ostamaan TÄÄLTÄ

Harjoituspaidat
Jaamme harjoituspaidat lokakuussa. Mikäli et jatka harrastusta joulutauon jälkeen, niin pyydämme palauttamaan paidan. Palauttamattomasta paidasta veloitamme paidan 15€ hankintahinnan.   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat