E-junioreiden vauhdikas syyskausi päättettiin
19.12.2019 21:18 Uutiset / E2-09

Kuvassa aikuisten joukkue kerää voimia.

TarU-Hockey E2-junioreiden syyskauden tapahtumat päätettiin tänään perinteiseen lapset vs. aikuiset peleihin. Vanhemmat saivat urakoida kaksi peliä peräkkäin kun ensin taitojaan mittelivät White-ryhmän pelaajat ja pienen tauon jälkeen vanhemmille vastusta tarjosivat Blue-puolen pojat. Ottelut sujuivat hyvässä hengessä, ilmapiiristä nauttivat sekä aikuiset että lapset, niin kentällä kuin katsomossa. Ainoastaan otteluiden tuomarityöskentelyä arvosteltiin hallin käytävillä monesta suusta, mutta ei siitä sen enempää.


Nopeana yhteenvetona joukkueen syksystä voidaan todeta, että harvoin junioriurheilussa nähdään näin sitoutunutta ja aktiivista porukkaa, kuin tässä joukkueessa. Siitä iso kiitos pelaajien vanhemmille, jotka omalla esimerkillään ovat tartuttaneet jääkiekon ilon myös nuoremmalle sukupolvelle.

Joukkueen joululoma ei ole tavattoman pitkä, sunnuntaina 29.12 joukkue kokoontuu Gatorade Centerille kinkun sulattelu-treeneihin sekä viettämään joukkueen uuden vuoden juhlia. Siitä viikon päästä pelataan jo omassa kotiturnauksessa sekä Varissuolla TuTon järjestämissä pelitälleissä. Normaalit sarjapelit jatkuvat tammikuun toiselta viikolta alkaen ja kevätkaudella on odotettavissa paljon erilaista toimintaa niin jäällä kuin sen ulkopuolella.

Nyt on pakko kuunnella joululauluja vähän aikaa, kun ulkojäällekään ei pääse.


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat