Kiekkokoulun kevätkausi alkaa!
9.1.2020 11:56 Uutiset / Hippo kiekkokoulu 2008-2011

Kiekkokoulun kevätkausi alkaa la 11.1.2020!

Kiekkokoulussa pääset pelaamaan jääkiekkoa!

TarU Hockeyn Kiekkokoulu alkaa lokakuussa. Kiekkokoulu on 2008-2011 syntyneille lapsille jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta, luistelusta ja pelaamisesta. Kiekkokoulussa harjoitellaan ja pelataan lasten ehdoilla välillä pelaten, leikkien ja jääkiekon taitoja harjoitellen. Kiekkokoulu sopii myös erinomaisesti lapselle esimerkiksi toiseksi lajiksi kun lapsi haluaisi pelata jääkiekkoakin, mutta siihen ei ole muiden lajien vuoksi aikaa kuin yhtenä päivänä viikossa.

Kiekkokoulun kauden hinta on vain 49€ joka pitää sisällään harjoitukset, pelit ja hienon leijona-kiekkokoulu harjoituspaidan. Muista että kiekkokouluun olet tervetullut tutustumaan ilmoittautumisen jälkeen ja kahden harjotuiskerran jälkeen voit päättää jatkatko harrastusta!

Ilmoittaudu mukaan iekkokoulun kevätkaudelle TÄÄLLÄ!

Harjoitusajat:

Kevätkausi alkaa lauantaina 11.1.2020 ja jatkuu maaliskuulle asti!

Kauden aikana harjoituksissa pelataan aina runsaasti ja lisäksi järjestetään Hirviliiga turnauspäivä syksyllä ja keväällä joissa kiekkokoululaiset pääsevät pelaamaan oikeita pelejä toisiaan vastaan yhdessä seuran G-junioreiden ja kiekkoeskarilaisten kanssa.

Kiekkokoulun toimintaan voi tulla mukaan koko kauden ajan!

Varusteet:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu kypärä, kaulasuoja, maila ja tietenkin luistimet. Suosittelemme kuitenkin muidenkin suojusten kuten polvi- ja kyynärsuojusten käyttöä. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, joilla pääsee halutessaan kokeilemaan.

Seurapassi
Seurapassi maksaa 2€, jonka pelaajan on hankittava henkilökohtaisesti. Seurapassi toimii vakuutuksena ja Pelipassina eli lisenssinä. Seurapassin pääset ostamaan TÄÄLTÄ   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat