TarU Futis ja TarU Hockey yhdistävät voimansa!
15.1.2020 10:20 Uutiset / Pääsivusto

TarU Hockey ja TarU futis yhdistävät voimansa

Kesästä 2020 alkaen TarU Hockey ottaa toimintavastuun futistoiminnan järjestämisestä Tarvasjoen Urheilijoissa. Tällä halutaan varmistaa, että ennätysmäisesti kasvanut futiksen toiminta saadaan jatkossakin järjestettyä ja myös toimintaa edelleen kehitettyä. Taru Futis on on ottanut vakuuttavasti paikkansa alueen kasvattajafutisseurana ja tunnetaan erittäin hyvin matalankynnyksen seurana jossa toimintaa toteutetaan hyvin, muttei liian kilpailuhenkisesti. Ja mikä parasta, niin varmasti todella edullisesti. Ensi kesänä Taru Futiksen kesän ohjelmistoon saadaan myös perheliikuntaa, kun Taru Hirvifutiskerho aloittaa toimintansa. TarUFutiksen toiminta keskittyy edelleen kesällä 2020 kyläsarjatoimintaan alueellisella yhteistyöllä.

Tällä yhteistyöllä voimme tarjota omille harrastajille mahdollisuuden ympärivuotiseen harrastamiseen omassa lähiseurassa sekä mahdollistamaan jatkossakin kesäharrastuksen kaikille Liedon ja Auranmaan alueen lapsille. Nurmikenttä olosuhteet Tarvasjoella on ensiluokkaiset ja riittävät toiminnan järjestämiseen ensiluokkaisesti. Yhteistyöllä voimme jakaa valmennus- ja toiminnan järjestämisapua puolin ja toisin seuran sisällä. Nyt saadaan myös jaostoorganisaatiot mukaan tekemään täydellä teholla yhteistyötä toistensa parhaaksi.
Lauri Isotalo, TarU Hockey toiminnanjohtaja

Olemme jo pidemmän aikaa tehneet seuran sisällä yhteistyötä ja nyt asia konkretisoituu. On todella hienoa, että näinkin pienessä taajamassa voidaan järjestää monipuolista, edullista sekä laadukasta junioritoimintaa laajalla rintamalla. Yhteistyön suurin ydin on saada lapset mukaan urheilun maailmaan sekä tutustumaan eri lajeihin. Jalkapallojaoston puheenjohtajana voin ylpeänä todeta, että laadukkaampaa, edullisempaa ja monipuolisempaa tarjontaa ei ihan lähiseudulla ole tarjottavana. Yhteistyössä on voimaa ja siitä hyötyvät kaikki!
Marika Kangassalo, TarU jalkapallojaosto puheenjohtaja

Olemme saaneet kahtena edellisenä kesänä ja talvena Tarvasjoen Urheilijoihin jalkapalloon sekä jääkiekkoon paljon uusia harrastajia. Pidämme erittäin tärkeänä, että lapsilla on mahdollisuus harrastaa liikuntaa rennosti ja täysillä ympäri vuoden. Käytännössä olemme jo aiemminkin toimineet yhdessä, mutta seuratoimintaa kehittäessä haluamme tarjota laadukasta liikuntaa ympärivuotisesti saman osoitteen alla kaikille.
Petteri Rauhala, Taru Hockey junioripäällikkö, Taru Futis valmentaja

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2020 on avattu!
   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
Kategoriat