Tarvasjoen Urheilijat ry:n harrastetoiminta keskeytetty toistaiseksi
13.3.2020 14:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tarvasjoen Urheilijat keskeyttää harrastetoimintansa toistaiseksi.

THL:n ja Suomen hallituksen suosituksista johtuen Tarvasjoen Urheilijat ry keskeyttää harraste- ja bingotoiminnan toistaiseksi. Koronavirus jatkaa leviämistä Suomessa, ja haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti ja pyrkiä hidastamaan viruksen leviämistä. Lasten harrastetoiminnassa on paljon lähikontakteja, joten toiminnan keskeyttäminen on nyt paras vaihtoehto. Pahoittelemme tilannetta, mutta tämä on mielestämme ainoa oikea ratkaisu. Harrastajien terveys on aina etusijalla seurassamme.

TarU-Hockey

Jääkiekkojaoston toiminta on lopetettu kokonaan tältä keväältä. Jaoston oma tiedote löytyy täältä: https://www.taru.fi/uutiset/35445/taru-hockeyn-toi...

TarU Futis

Jalkapallojaosto päätti lopettaa talven harjoituksen välittömästi. Näillä näkyminen kesäkausi alkaa huhtikuun puolessa välissä, riippuen sen hetkisestä tilanteessa. Tarpeen vaatiessa kauden aloitusta voidaan siirtää myöhemmälle ajankohdalle.

TarU yleisurheilu

Yleisurheilun talviharjoittelu on keskeytetty toistaiseksi. Tiedotamme kun harjoitukset taas jatkuvat. Varsinais-Suomen piiri on myös tehnyt päätöksen keskeyttää kaikki kilpailutoiminta piirin alueella.

TarU Bingo

Myös seuran järjestämä bingotoiminta jää toistaiseksi tauolle. Bingon jatkumisesta tiedotamme täällä seuran nettisivuilla, Facebookissa, sekä lehti-ilmoituksissa.
   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat