Kauden 2020-2021 valmistelu ja koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet
18.3.2020 21:48 Uutiset / Pääsivusto

Kauden 2019-2020 valmistelu ja koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet

Koronavirus ja siihen varautumistoimenpiteet yllätti kaikki läpi maan. Viruksen leviämiseen liittyvät toimenpiteet ovat muuttaneet päälaelleen normaalin kauden päättämisen. TarU Hockey ympäristöineen näyttää selvinneen taloudellisesti kohtalaisen hyvin, vaikka kausi jouduttiinkin yllättäen päättämään kuukauden etuajassa. Toki harmittamaan jää, kun kevään turnaukset, ratkaisupelit ja kauden päätökset jäävät pitämättä. Mutta tilanteen mukaan tulee aina elää.

Tässä viestissä tärkeitä asioita tulevaan:

Kauden 2019-2020 päätöstilaisuus

Perinteinen kauden päätöstilaisuus jää valitettavasti pitämättä keväältä. Suunnitteilla on yhteistä kauden aloitusta elokuulle jos/kun saadaan taas yhdessä kokoontua. Silloin myös palkitaan kauden 2019-2020 onnistujat ja valmistaudutaan jo tulevaan sesonkiin.

Joukkuekohtaiset ikäluokkainfo- sähköpostit

Joukkuekohtaiset ikäluokkainfosähköpostit postitetaan tällä viikolla F2- ja vanhemmille ikäryhmille. Mikäli tulee kysymyksiä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja/valmennusvastaava Lauri Isotaloon tai oman joukkueen vastuuvalmentajaan, jos jokin asia mietityttää!

Omatoiminen harjoittelu ja uuteen kauteen valmistautuminen

Säännöllisen harrastajan on hyvä välillä pitää lajista taukoa. Seuran linjauksen mukaan tauko pidetään NYT ja heinäkuussa. Toukokuun alusta alkaen aletaan taas ohjatusti/ohjeiden mukaan harjoitella. Toki nyt kannustetaan monipuoliseen liikuntaan yksin, perheen tai kaverin kanssa. U-19 - E2 ikäluokkien valmentajat lähettävät huhtikuun loppupuolella ohjeita toukokuulle.

Kesäharjoituskausi ja jäälle viikkoa aiemmin!

Kesäharjoituskausi pidentyy normaalista 1-2 viikolla johtuen alkukevään koronatauosta. Kesäkausi määräytyy ikäluokan ja joukkueen harjoitusohjelman mukaan. Suositelemme lapsen ilmoittamista Rennosti Täysillä-kiekkoleirille, jotta uusi kausi lähtee hyvin liikkeelle elokuussa mukavan leirin siivittämänä. Elokuussa TarU Hockeyn vakiovuorot alkaa jo 10.8.2020 eli viikkoa normaalia aiemmin.

Tsemppiä kotikouluun, arkeen ja pysykää terveenä!

Toiminnanjohtaja/valmennusvastaava Lauri Isotalo
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
Kategoriat