TarU Hockey seuraorganisaatio 2020-2021
6.3.2020 21:16 Uutiset / Pääsivusto

TarU Hockey seuraorganisaatio 2020-2021

Toiminnanjohtaja/Valmennuspäällikkö Lauri Isotalo

Toiminnanjohtaja Lauri Isotalon toimenkuvaan sisältyy toiminnanjohtajan työtehtävien lisäksi vastata TarU Hockeyn valmennustoiminnasta kaudella 2020-2021. Päätoimisena työntekijänä Lauri työn pääpaino päivisin on vastata seuran arjen asioissa ja iltaisin keskittyä päivittäiseen joukkuetoiminnan kehittämiseen E2- ja vanhemmissa junioreissa. Isotalo on toiminut Hockeyn valmennuspäällikkönä kausilla 2010-2014 ja junioripäällikkönä 2014-2016. Jääkiekko alan koulutukseltaan Lauri on juniorijääkiekon ammattivalmentaja sekä valmistuu keväällä johtamisen erikoistutkinnolta. Lauri on suorittanut myös nuorten valmentaja (NVK)- ja jääkiekkovalmentajakoulutuksen (JVK).


Junioripäällikkö Petteri Rauhala

Junioripäällikkönä jatkaa Petteri Rauhala. Petterin vastuualueena on F- juniori ikäluokat, G-juniorit ja seuran kiekkokoulut. Tehtäväkuvan alaisuudessa Petterin vastuulle kuuluu yli 120 pientä kiekkoilijaa ja merkittävä osa seuran tulevaisuudesta. Tämän lisäksi Petteri osallistuu seuran kehitystyöhön sekä operoi myös Taru Futiksen parissa, josta Hockeylla on vetovastuu toukokuun alusta alkaen.


Maalivahtikouluttaja Petri Nummelin

TarU Hockeyn maalivahtikouluttajana jartkaa Petri Nummelin. Nummelin on toiminut maalivahtikouluttajana kauden, jonka johdosta maalivahtivalmennus on ottanut ison askeleen oikeaan suuntaan. Petrin apuna jatkaa seuran maalivahtivalmentajana Joni Lahti.

Jääkiekkojaoston puheenjohtaja Marko Mäenpää

Mäenpään vastuualueena on seuran johtaminen johtoryhmätyöskentelyn ja jääkiekkojaoston kautta. Marko vastaa myös TarU Hockeyn edustusjoukkueen toiminnasta. Markon pedagogista ja lajiosaamista tullaan käyttämään myös sisäisten koulutuksien toteutuksessa.

Tarkempaa tietoa tulevan kauden suunnitelmista tulossa kuluneen kauden jälkeen.


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat