U11-2010 Intersport Forssa turnauksessa 5.9.2020
6.9.2020 11:03 Uutiset / U-11 2010

Ryhmäkuva koripallokentällä

U11-2010 osallistui Forssan Intersport Cup turnaukseen LA 5.9.2020. Turnausta edeltävällä viikolla jännitettiin miten järjestäjän laatimat koronaohjeistukset ja omiin pelureihin iskenyt flunssa-aalto vaikuttaa tulevaan turnaukseen. Päästäänkö ollenkaan lähtemään?
Lopulta kuitenkin saatiin selkeät koronaohjeet, jotka eivät loppujen lopuksi häirinneet yhtään turnauspäivän ohjelmaa. Ja saatiin myös oma rosteri kuntoon vahvuudella 11 + 1. Päivään lähdettiin komealla avauksella kaatamalla kotijoukke FoPs lukemin 7-4. Lounaan jälkeen vastaan tuli Hokkarit ,jolle jouduimme hienon taistelun jälkeen taipumaan 3-4 tappioon. Pieni nuukahdus pelin puolen välin paikkeilla taisi koitua tällä kertaa meidän kohtaloksi. Viimeiset 11 sekuntia pelattiin kuudella viittä vastaan, mutta tasoitusmaalia ei hyvästä yrityksestä huolimatta saatu vastustajan verkkoon.
Kolmas alkusarjan peli pelattiin S-Kiekkoa vastaan joka selätettiin komeasti 4-2. Voittomaaleja tehtiin jopa alivoimalla. Pukukoppiin päästyämme varmistui että kahden voiton ja yhden tappion tuloksella etenimme pronssiotteluun. Fiilikset kopissa nousi kattoon asti ja vähän ylikin, mutta tulevaan pronssiotteluun lähdimme kuitenkin pelaamaan omaa peliä ja sen jälkeen katsotaan miten pitkälle sen kanssa päästään. Vastaan tuli toisessa lohkossa pelannut Kurra. Taistelimme loppuun asti hampaat irvessä mutta meidän potku ei tällä kertaa riittänyt voittoon. Pukukopissa purettiin pettymys ja päätettiin turnaus SUURIIN kehuihin ja tsemppeihin jotka kaikki pelaajat ansaitsivat loistavasti sujuneesta turnauspäivästä. Suihkun jälkeen alkoikin jo näkyä hymyä pelaajien kasvoilla. Turnauksen tsemppareina palkittiin Elmo ja Veeti sekä pronssiottelun tsempparina Samuel. Tästä jatketaan!!

Alla olevalta videolta voi vielä palata päivän tunnelmiin.
Jojo kiittää ja kumartaa kaikkia hienosta päivästä ja on ylpeä koko porukasta!

Mika Hörkkö
   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat