Syksyn päiväkotiluistelut vaihtuu ulkojääkiertueeksi!
8.9.2020 8:46 Uutiset / Pääsivusto

Syksyn päiväkotiluistelut vaihtuvat ulkojääkiertueeksi!

TarU Hockey on tehnyt tiivistä yhteistyötä Liedon ja Auranmaan päiväkoti ja esikoulujen kanssa jo viiden usean vuoden ajan. Tavoitteena on ollut ylläpitää alueellista luistelutaitoa ja innostaa lapset liikkumaan myös talvella. Vuosittain järjestetyissä luisteluissa mukana on ollut yli viisisataa lasta. Syksyllä 2019 luistelut toteutettiin isossa mittakaavassa ja mukana oli peräti yhdeksäntoista yksikköä vieraana Tarvasjoen jäähallissa ja arviolta yli 650 luistelijaa!

Koronastaepidemiasta johtuen luisteluretkiä ei järjestetä syksyllä 2020. Luistelut pystyttäisiin turvallisesti järjestämään hallilla turvavälit huomioiden, mutta yksiköiden tiukentuneet epidemiaa ehkäisevät säännöt estävät esim. usean ryhmän samanaikaisen vierailun jäähallilla bussikuljetuksen kanssa.

TarU Hockey luistelukoulukiertue 2021

Emme missään nimessä halua viettää välivuotta lasten ulkoliikunnassa, jonka johdosta järjestämme TarU Hockeyn luistelukoulukiertueen ulkojäällä talvella 2020-2021. Toissavuonna järjestimme vastaavan kiertueen onnistuneesti ja pääsimme luistelemaan kuudentoista yksikön kanssa ulkojäälle. Kiertue on tarkoitus järjestää taas joulu- helmikuun aikana heti kun luonnon jäät antavat siihen myöden. Kiertueen on tarkoitus tavoittaa kaikki kaksikymmentä Liedon ja Auranmaan yksikköä!


Kuva vuoden 2019 tammikuulta Marttilan päiväkodin luistelusta.


Lähde tukemaan kiertuetta

Päiväkoti- ja esikoululuistelut vaativat seuralta myös taloudellisia ponnistuksia toteutuaksee jokavuotisesti. Etsimme luisteluretkiin tukikummeja, jotka mahdollistavat luistelut. Lähde tukemaan 100€ tai 250€ tuella luisteluja, jolla varmistat että oman alueen lapset pääsevät mukaan!

Ota yhteyttä!
Lähde tukikummiksi tai varaa oman yksikkösi luistelut!
Lauri Isotalo
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat