Täsmennyksiä koronaepidemia ohjeisiin
2.11.2020 13:26 Uutiset / Pääsivusto

Tarkennuksia koronaohjeisiin

Seuratoiminta saa toivon mukaan mahdollisimman normaalisti jatkua läpi koronaepidemian. Taudin etenemiseen voimme myös itse vaikuttaa, jonka vuoksi täsmennetään seuraavia ohjeistuksia.

Vanhemmat

Vanhemmat ovat vielä tervetulleita seuraamaan lasten harrastuksia. Vanhemmilla on kuitenkin vastuu huolehtia, että he eivät omalla varomattomalla toiminnallaan levitä koronavirusta harrastustoiminnassa.

Kahvio

Kahvion istumapaikkoja tullaan vähentämään. Tarkoituksena on jatkossa, että kahvion asioinnin jälkeen kahvia ei jäädä nauttimaan kahvioon mikäli 2m turvavälejä ei voida varmistaa. Kahvi on turvallisinta juoda ulkona tai väljässä tilassa esim. katsomossa, jolloin voi turvallisesti olla hetken ilman kasvomaskia.

Makkaramyynti

Makkaraamyyvän joukkueen tulee huolehtia, että makkarat syödään 2 metrin turvaetäisyys huomioiden. Turvallisinta makkara on syödä ulkona, mutta esim. katsomossa on tilaa huolehtia etäisyyksistä. Makkaramyynnissä käytetään jatkossa kertakäyttöhanskoja ja mausteet sekä makkara tarjoillaan vain myyjän antamana. Makkaramyynti joudutaan lopettamaan, mikäli etäisyydet eivät ole jatkossa kunnossa.

Käsihygienia

Joukkueilla tulee olla omia käsidesipulloja jäähallin yhteisten käsidesipisteiden lisäksi. Suositeltavaa on, että pelaajilla olisi mukana esim. suihkukassissa oma pieni käsidesi henkilökohtaiseen käyttöön. Käsidesiä on hyvä käyttää ohjatusti kaikkien siirtymisten jälkeen esim. poistuessa kopista tai tulessa koppiin. Edelleen muistutetaan ja opastetaan myös toistuvasta käsienpesusta niin kotona ennen ja jälkeen harjoitusten sekä harjoitustapahtumissa.


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat