Tarvasjoen Urheilijat ry jäsenmaksun laskutus
9.12.2020 20:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tarvasjoen Urheilijat ry laskuttaa jäsenmaksun keskitetysti

Vuoden 2021 jäsenmaksuja aletaan laskuttaa keskitetysti tammikuusta 2021 alkaen. Aikaisemmin eri jaostoilla on ollut vaihtelevia käytäntöjä, toisilla maksu on sisältynyt kausimaksuun, toisilla maksu on maksettu erikseen suoraan seuran tilille. Tämä vaikeuttaa lakisääteisen jäsenluettelon ylläpitoa. Laskutuksen yksinkertaistamiseksi seuran yhdistyskokous päätti luopua kokonaan erillisistä lapsi/aikuinen jäsenhinnoista, sekä perhejäsenyydestä. Vuodelle 2021 jäsenmaksut ovat 5€ normaalijäseneltä ja 20€ kannattajajäseneltä.

Kaikki seuran toiminnassa mukana olevat harrastajat, joukkueiden/jaostojen toimihenkilöt ym. ovat automaattisesti myös seuran jäseniä, heille lähtee 5€ jäsen maksu. Lisäksi toiminnan ulkopuolella olevat voivat ilmoittautua seuran varsinaiseksi tai kannattajajäseneksi tällä lomakkeella: Ilmoittaudu jäseneksi

Mikäli olet aikaisemmin sopinut jäsenmaksun maksamisesta pankin valtakirjalla, tämä mahdollisuus poistuu pankin osalta. Mikäli haluat jatkaa seuran jäsenenä, ilmoittauduthan linkistä löytyvällä lomakkeella.

Jotta laskutus sujuisi jouhevasti, toivotaan, että jokainen joukkueen/jaoston jopox vastaava hoitaa joukkueiden henkilöroolituksen kuntoon. Mikäli henkilö on lopettanut joukkueessa, pitää linkitys kyseiseen joukkueeseen poistaa. Pelkkä aktiivisuustason muuttaminen ei tällä hetkellä riitä, laskutustyökalulla ei ole mahdollista hakea henkilöitä tämän tiedon perusteella.

Huomaathan, että vain jäsenmaksun maksaneilla, 15v täyttäneillä on äänioikeus seuran yhdistyskokouksissa.

Rauhallista joulua ja hyvää uuttavuotta kaikille! Toivotaan, että tulevana vuotena päästään taas "normaaliarkeen" näiden rajoitusten keskeltä.


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat