TarU U-12 Bluen kausi pakettiin
16.4.2021 18:16 Uutiset / U13 Blue

Yhteispotretti treenien lopuksi

Taru U-12 Blue päätti erikoisen kautensa kuluvan viikon torstaina viimeisillä jääharjoituksilla. Kausi oli vähintäänkin erikoinen ja normaalista poikkeava.

Kuluneeseen kauteen valmistautuminen sujui jo poikkeusoloissa ja toivoa normaaliin paluusta eläteltiin koko syksyn ajan. Pelejä päästiinkin syksyllä pelaamaan lähes normaalisti, mutta ennenaikainen pelien katkos alkoi jo joulukuusta, ja jatkui kevääseen saakka. Harjoituksissa ollaan kuitenkin painettu tunnollisesti ja kovaa koko talvikausi. Tämä ikäryhmä oli tällä alueella juuri siinä rajalla, jonka treenit saivat tämän vuoden puolella jatkua. Siitä joukkue oli kiitollinen.


Vaikka pelit jäivät vähiin, osoitti joukkue kuitenkin pelatuissa peleissä tasonsa, ja näytti pystyvänsä pelaamaan ylemmässä tasolohkossa ketä tahansa vastaan voitokkaasti. Samoin joukkueen motivaatio treenamiseen on ollut lähestulkoon ennnen näkemättömällä tasolla ja osallistumis-% harjoituksiin on ollut 90.


Nyt alkoi ansaittu 3 viikon tauko jonka jälkeen alkaa valmistautuminen tulevaan kauteen kesäharjoittelun muodossa.Tulevaan kauteen lähdettäessä joukkue on ilmoittautunut länsi rannikon AAA-sarjaan jossa vastaan asettuvat ikäluokan parhaimmat joukkueet ja pelaajat. Kesäharjoittelu tähtää vahvasti menestymiseen ensi kaudella ja painopistettä on asetettu erityisesti pelaajien fyysiseen valmiuteen.
Joukkueen yhteishenki on ollut loistavalla tasolla jo monen vuoden ajan ja sen pohjalta lähdetään hakemaan menestystä myös tulevalle kaudelle. Joukkueella on vahva taustaryhmä takana joka mahdollistaa laadukkaan harjoituelun ympäri vuoden. Vastuuvalmentaja Marko Kaunismäki sekä muu valmennus- ja toimihenkilöporukka haluaakin nyt kiittää kaikkia joukkueen toiminnassa mukana olevia. Erityiskiitokset lähtevät pelaajien vanhemmille sekä joukkueen muille tukijoille, ILMAN TEITÄ, TÄMÄKÄÄN KAUSI EI OLISI OLLUT MAHDOLLINEN:

Auranmaan Rakennustyö Oy, Auranmaan Teräspaaluttajat Oy, Vesijohtoliike Ylitalo Oy, Turun VapaaVarasto, Kiinteistömaailma Verdulo, HIKOKI, Härkätien Puhelin, Turun Konekeskus Oy, Harritec Oy, BEWI Tarvasjoki, MILLPOINT Oy ja K-Market Loukinainen&Ilmarinen.   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat