Paljon tuttua, paljon uutta. Edustusjoukkue kauteen 2021-2022 uusin tuulin!
7.9.2021 12:23 Uutiset / Edustus

Paljon tuttua, paljon uutta. Edustusjoukkue kauteen 2021-2022 uusin tuulin!

TarU Hockeyn edustusjääkiekko lähtee kauteen 2021-2022 uusin tuulin. Joukkueen viime kauden vastuuvalmentaja Tomi Jylhä vetäytyi valmennusvastuusta pitkän koronatauon aikana. Kaudelle 2021-2022 vastuuvalmentajaksi on nimetty joukkueen pitkäaikainen entinen pelaaja- ja viime kaudella maalivahtivalmentajana toiminut Joni Lahti. Lahden lisäksi valmennusryhmään kuuluu Erno Alaluusua sekä taustalla mentoroiva Marko Mäenpää.

Joukkue lähtee kauteen hienoisesti uudistuneella kokoonpanolla. Tällä hetkellä ns. sopimuspelaajia on kolme kentällistä ja uusia pelaajia odotetaan saapuvaksi vielä ennen sarja-avausta. Joukkue elää tietynlaista rakennemuutosta nuorten pelaajien esiinmarssin myötä, joka näkyy erityisesti vauhtina harjoituksissa. Edelleen kokenut pelaajakaarti on suuressa roolissa kauden aikana ja heidän panoksensa sekä kokemuksensa tiukoissa peleissä on erittäin korvaamaton.

Vastuuvalmentaja Joni Lahden mukaan vauhti treeneissä on ollut hyvää ja joukkueen tilanne ennen sarja-avausta on parempi kuin aiempina kausina. Erityisesti Lahti nostaa esille maalivahtipelin merkityksen, joka joukkueessa onkin ehdoton vahvuus! Positiivista onkin, että hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki tuo uusia III-divisioona tason harrastajia seuraan, niin nuoria kuin kokeempia pelaajia.


Nuorissa edustusjoukkueen tulevaisuus?

Edustusjoukkueen tulevaisuus näyttäytyy hyvältä ja tavoitteena on että seuran U19 & U17 joukkueen pelaajat täydentävät nykyistä joukkuetta tulevaisuudessa, kertoo toiminnanjohtaja Lauri Isotalo. Vielä kauden 2021-2022 U19 joukkueen pelaajien kotijoukkue on oma ikäluokka, mutta kauden aikana tullaan varmasti näkemään useasti ikäluokan 2002/2003 pelaajia jo miesten peleissä. Tilanne onkin poikkeuksellisen otollinen, sillä vastaavaa lähes viidenkymmenen pelaajan "reserviä" 16-19 vuotiaissa ei ole TarU Hockeyssa vuosiin ollut. Tässä kohtaa halutaan nuorille "rauha" kehittyä vielä pääsosin nuorten peleissä, mutta pikkuhiljaa nostaa pelaajia myös aikuisten sarjaan"

Edustusjoukkueen kausi alkaa lauantai 25.9.2021 vieraspelillä UJK-Taru Hockey


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat