U12 joukkue Puuhapark Haki Cupissa 18.9-19.9
20.9.2021 20:23 Uutiset / U12 2010

Kova jengi lähdössä peliin!!


U12 vietti viikolopun 18.9-19.9 Puuhapark Haki Cupissa Nummelassa. Kyseessä oli tämän joukkueen ensimmäinen kahden päivän turnaus.
Alkusarjan ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Porin Ässät, joka antoi kylmää kyytiä heti turnauksen alkuun. Tiedä sitten oliko pientä matkaväsymystä vai veikö jännitys parhaan potkun meikäläisten luistimista, mutta ottelu päättyi Ässien voittoon 11-0. Toinen peli olikin tuttua kauraa kun vastaan tuli TuTo. Se peli olikin jo täysin voitettavissa, mutta vieläkään ei päästy aivan parhaaseen vireeseen. Saatiin kuitenkin jo väännettyä lopputulokseksi tasapeli 3-3. Lauantain kolmannessa pelissä vastassa oli KJT Keravalta. Se peli päättyi tiukan väännön jälkeen KJT:n voittoon 6-3. Hyvällä pelillä olisi tämäkin ollut käännettävissä TarUn voittoon.
Iltaa kohden oman joukkueen peli kuitenkin parani peli peliltä, joten sen suhteen saatiin olla tyytyväisiä päivän antiin.

Yöksi siirryimme Scandic Espooseen, jossa pikaisen pesun jälkeen nautimme maittavan sporttibuffetin ja sen jälkeen uni jo maistuikin. Aamulla herätys klo 6.00, aamupala huiviin ja takaisin hallille. Aamulla vastaan tuli Kiekko Espoo, joka vei voiton vauhdikkaalla pelillä 10-2. Onnistumisia kuitenkin koettiin pelissä monia ja yksi jopa rankkarin merkeissä kun Veeti Tanhuanpää tasoitti pelin 2-2 tilanteeseen rangaistuslaukauksella. Alkusarjan pisteillä jäimme oman lohkon viimeiseksi, jolloin pääsimme pelaamaan sijoista 11-12 Hakia vastaan. Ja sitten alkoi lopulta tapahtua myös oman pelin suhteen!! Luistin kulki ja maalinteko alkoi lopultakin onnistumaan. Elmo pelasi myös loistavan pelin pitäen oman maalin puhtaana pelin loppuun asti. Peli päättyi 5-0 TarUn voittoon.

Koskaan ei ole voitto maistunut yhtä makealta, kuin tämä voitto rankan turnauksen viimeisessä pelissä. Vaikka loppusijoitus oli 12 joukkueen sarjassa 11, niin tämän voiton jälkeen olo oli kaikilla kuin turnauksen voittajalla vaikka ei mitaleja saatukaan!!!

Turnauksen tsempparina palkittiin Antti Mahosenaho!!
Ja hyvästä suorituksesta palkittiin myös Samuel Hörkkö, Elias Toivonen ja Rasmus Mäenpää.

Kiitos myös U11 vahvistuksille Rasmu Mäenpäälle ja Nestori Nurmelle.

Nyt on edessä pari viikkoa treeniä ja harvinainen vapaa viikonloppu.
Sen jälkeen alkaakin sarjapelit ja ensimmäisenä vastaan tulee 2.10.2021 KaKiPo Kaarinasta.

Kiitos kaikille mukana olleille, mahtava reissu!!!   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat