Sauli Aaltonen nimetty TarU Hockey junioripäälliköksi!
JääkiekkoJulkaistu: 09.02.2024 09.23

Sauli Aaltonen nimetty TarU Hockey junioripäälliköksi!

Sauli Aaltonen on nimetty TarU Hockeyn junioripäälliköksi. Saulin tehtävänkuvaan sisältyy U10-U8 ja kiekkoeskarin toiminta sekä osallistuminen TarU Hockeyn kehitystyöhön. Sauli aloittaa tehtävässä 1.5.2024, mutta on mukana jo keväällä rakentamassa tulevan kauden suunnitelmia. Junioripäällikön tehtävien lisäksi Sauli jatkaa myös 2013 ikäluokan vastuuvalmentajana, jossa hän on toiminut jo usean vuoden ajan.


"Sauli on tehnyt loistavaa työtä 2013 ikäluokan kanssa ja oppinut vuosien varrella seuramme toimintatavat. Saulilla on lisäksi monipuolinen osaaminen eri lajeista ja on osoittanut halunsa kehittää niin seuran toimintaa kuin jokaista pelaajaa. Joten saamme Saulista loistavan junioripäällikön seuraamme!"

Petteri Rauhala, valmennuspäällikkö


"Otan nöyränä vastaan tämän haasteen ja kiitän luottamuksesta. Olen todella innoissani lähdössä kehittämään TarU Hockeyn junioripolkua, seuraa ja pieniä pelaajia. Nähdään hallilla ja tehdään tästä yhdessä Rennosti Täysillä, alueen kiinnostavin seura"

Junioripäällikkö Sauli Aaltonen
Valmennuspäällikkö Petteri Rauhala (kuvassa vasemmalla), toiminnanjohtaja Lauri Isotalo (kuvassa keskellä) ja junioripäällikkö Sauli Aaltonen (kuvassa oikealla)

Petteri Rauhala jatkaa TarU Hockeyn valmennuspäällikkönä. Petteri vastaa TarU Hockeyn urheilutoiminnasta sekä omana erityisenä vastuualueena U11-U15 joukkueiden toiminta. Toiminnanjohtaja Lauri Isotalo vastaa omien toiminnanjohtajan tehtävien lisäksi lasten- ja nuorten harrasteliikunnasta, luistelukoulusta, sekä edustusjoukkueen ja vanhempien nuorten joukkueiden toiminnasta.

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki