Marko Mäenpää jääkiekkojaoston puheenjohtajaksi
12.11.2019 9:24 Uutiset / Pääsivusto

Marko Mäenpää valittu jääkiekkojaston puheenjohtajaksi

Marko Mäenpää on valittu Tarvasjoen Urheilijoiden jääkiekkojaoston puheenjohtajaksi. Haluamme kiittää väistyvää jaoston puheenjohtajaa Henrik Rauhalaa arvokkaasta puheenjohtajantyöstä. Ajanjakson aikana jaosto on käynyt onnistuneesti organisaatiomuutoksen läpi uuden toiminnanjohtajan työnkuvan myötä.

Nykyisin Liedon keskustassa asuva Marko on syntyjään Tarvasjoelta ja on toiminut seurassa aiemmin valmennuspäällikkönä sekä TPS:n junioriorganisaatiossa valmennuskoordinaatorina. Jääkiekkokokemusta Markolla on useista eri organisaatioista nuorten sm-tasolta aina mestikseen oman peliuran myötä. Puheenjohtajan tehtävän lisäksi Marko jatkaa F2-11 ikäluokan vastuuvalmentajana


Marko Mäenpään haastattelu


Millä mietteillä jaoston puheenjohtajaksi?

Erittäin hyvillä mielin. TarU Hockeyn organisaatio on kunnossa ja strategiakausi hyvässä vauhdissa, joten tässä on hyvä kohta aloittaa puheenjohtajana.

Minkälainen on puheenjohtajan tehtävä?

Puheenjohtajan tehtävänä on kehittää seuran jääkiekkotoimintaa yhteistyössä jaoston, toiminnanjohtajan, valmennuspäällikön ja junioripäällikön kanssa. Toimenkuvaan kuuluu TarU Hockeyn toimintojen organisointi ja valvonta. Erityisesti sen valvominen, että seurassa toimitaan sen arvojen ja mission mukaisesti ja muistetaan. Tehtävänä on myös parhaillaan käynnissä olevan strategian valvonta sekä tulevan strategian valmistelutyö yhteistyössä seuran toimihenkilöiden kanssa.

Miten näet TarU Hockeyn tulevaisuuden?

Näen TarU Hockeyn tulevaisuuden varsin valoisana. Seurassa on tehty pitkään erinomaista työtä ja toiminta on kehittynyt vuosi vuodelta, kiitos loistavien toimihenkilöiden joukkueissa, sekä Laurin suuren panoksen. Uskon, että laajalla yhteistyöllä pystymme kehittymään tulevaisuudessa entistä paremmaksi ympäristöksi harrastaa tätä hienoa lajia. Tähän tarvitaan kuitenkin koko Taru Hockey yhteisöä joukkueiden toimihenkilöistä aina pelaajiin ja vanhempiin saakka.

Mitä terveisiä Tarulaisille?

On mahtavaa olla osa tätä hienoa yhteisöä nimeltä Taru Hockey. Te kaikki toiminnassa olevat luotte tämän tiiviin yhteisöllisen seuran. Tehdään yhdessä seurasta vielä entistäkin parempi paikka harrastaa. Jäsenkyselyllä saamme arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat ovat hyvin, ja mitkä asiat vaativat enemmän toimenpiteitä. Käytäthän siis pienen hetken kyselyyn vastaamiseen.

Kausi on hyvässä vauhdissa, joten jatketaan harjoituksia, nautitaan peleistä ja moikataan hallilla, kun tavataan!   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat