U13 Hirvikopla ja U13 blue porukalla Hämeenlinnassa!
Julkaistu: 19.12.2021 00.00

U13 Hirvikopla ja U13 blue porukalla Hämeenlinnassa!


Matkasimme Hämeenlinnaan 18-19.12. Aloitimme reissun ensin ruokailemalla ennen peliä, kotikylän pitopalvelu Oili Riikonen oli valmistanut herkullisen ruuan, se maistui kaikille

.


Lauantaina pelasimme HPK:n AA-sarjan joukkuetta vastaan, peli ei oikein sujunut tarvasjokelaisilta, oli vaikeaa saada kiekkoa liikkeelle ja puolustamista oli paljon. Lopputulokseksi koitui 6-0 häviö. U13 blue sen sijaan voitti HPK AAA pelin 2-3. :)


.
Onneksi tätä ei jääty suremaan vaan leuka nostettiin pystyyn ja lähdimme kohti Aulangon hotellia, jossa pääsimme saunaan ja uimaan. Illalla oli herkullinen sporttipuffet ja lapsilla riitti tekemistä yhdessä, kuulemma oli ollut todella hauskaa, vanhemmilla oli myös rentoa yhdessäoloa, vähän taisimme myös valvoakin myöhään ;)

Sunnuntai aamulla osa Hirvikoplan joukkuelaisista meni aamullakin uimaan, osa nukkui pitkään. Bluen pojat menivät aamulla lenkille.

Sunnuntain peli oli A-tason HPK joukkuetta vastaan, siinä oli meininkiä ja peli oli viihdyttävää katsottavaa.

Lopputulokseksi tuli 2-4, TarUn voittoon. Pelin jälkeen söimme Hesburgerin ateriat ja katsoimme kun TarU U13 blue otti voiton Pelicansista 3-0! Hyvä TarU!