Edustusjoukkueen valmennus 2022-2023
EdustusJulkaistu: 09.08.2022 12.00

Edustusjoukkueen valmennus 2022-2023

Edustusjoukkueen valmennukseen on nimetty kaudeksi 2022-2023 Lauri Isotalo ja Eppu Koskinen.

Vastuuvalmentajana toimiva Isotalo on toiminut seuran palveluksessa jo toistakymmentä vuotta eri valmennus- ja seurajohtotehtävissä. Edustusjoukkueen valmennuksen ohessa Isotalo jatkaa seuran toiminnanjohtajana.

Isotalolla on yli kahdenkymmenen vuoden valmennuskokemus nuorten ja lasten valmennuksesta sekä valmennukseen liittyviä koulutuksia käyty ylimmällä JVK-tasolla aina lasten valmennuksen ammattivalmennukseen asti. Koskinen puolestaan on myöskin TarU Hockeyn kasvatteja, joka on pelaamisen ohella toiminut valmennus- sekä ohjaustehtävissä usean vuoden ajan.

"Lähden innolla mukaan tähän uuteen pestiin. Mietin aiemmin kesällä, että jääkiekko nimistä peliä ei vielä ole pelattu läpi, sillä en ole koskaan toiminut miesten joukkueen valmennustehtävissä. Tavoitteena on jatkaa sekä kehittää edustusjoukkueen hyvähenkistä, pelaajalähtöistä ja ryhdikästä toimintaa. Kauteen lähdetään odottavin mielin nuorentuneen hirvilauman kanssa ja suurin osa pelaajista onkin tuttuja vuosikymmenten takaa joukkueista, joita olen vuosien aikana valmentanut. Kauteen lähdetään maltilla ensin tuntumaa ottaen ja elokuun kolmannesta viikosta lähtien yhdessä harjoitellen. Toivon mukaan joukkue täydentyy vielä muutamalla pelaajalla, niin olemme sen oslata valmiita kun sarjapelit käynnistyvät syyskuussa!. Yksi merkittävä on osa tulevaisuutta on pelaajapolun kehittäminen nuorten joukkueista edustusjoukkueeseen. Meillä on isot ja hyvät ikäluokat tulossa nuorissa, joista hyvällä yhteistyöllä on tulevaisuudessa iloa myös miesten tasolle" - Lauri Isotalo

------

TarU Hockey edustusjoukkue harjoittelee tiistai (19:45-20:45) ja torstai (20:45-21:45) hyvillä vakiojäävuoroilla.

Yhteydenotot

Lauri Isotalo
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com