TarU Hockey yhteenkuuluvuustesti
Julkaistu: 29.03.2023 10.54

TarU Hockey yhteenkuuluvuustesti

TarU Hockey yhteenkuuluvuus testi

Tervehdys TarU Hockeylainen seurayhteisöön ja -verkostoon kuuluva toimija!

Nyt sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa koko TarU Hockeyn seurayhteisöön. Ole osana vastuullista seuratoimintaa, jota kehitetään tulevaisuudessa tiedolla johtamisella ja vaikuttamisella.

Olet saanut tiistai 28.3.2023 sähköpostiin kyselylinkin, johon vastaamalla pääset kehittämään TarU Hockeyn toimintaa!

Kyselylinkki lähetetään kaikille vanhemmille, täysi-ikäisille harrastajille sekä sidosryhmille.


Mikä kysely?

TarU Hockey on mukana HedCoach for Sport -konseptissa. Kyseessä on seuratoiminnan johtamisjärjestelmä, joka tekee käytössämme olevasta TarU Hockey datasta paremmin käyttö- ja vertailukelpoista: kuinka osallistavaa, tavoitteellista, yksimielistä ja tyytyväistä seuraväki on. Keskiössä on osaamisen ja aktiivisten seuratoimijoiden tunnistaminen. Datan avulla pystymme kehittämään ja johtamaan paremmin seuran toimintaa tarinoiden ja mielipiteiden sijaan. HedCoach on riippumaton toimija, jonka arvopohjana on luottamus, tavoitteellisuus ja yhteenkuuluvuus.

Tavoitteena on yhteisöosaamisen lisääminen siten, että yksilöt muodostuvat joukkueeksi/ryhmäksi ja joukkueet/ryhmät muodostuvat seuraksi, jossa yhteenkuuluvuus, jatkuva oppiminen ja itsearviointi ovat osa jokapäiväistä toimintaa. Haluamme tuoda myös näkyväksi aktiiviset seuratoimijat, jotka edistävät seuran tavoitteita ja arvoja sekä saavat asioita tapahtumaan.

Lähtötilanne
Olemme nyt kaikki tämän uuden oppimisprosessin alussa ja ensimmäisenä on vuorossa nykytilan alkukartoitus. Alkukartoitus tehdään testin avulla, joka toteutetaan viikolla 13. Jokainen TarU Hockeyn seurayhteisöön ja -verkostoon kuuluva saa testin vastauslinkin sähköpostiin tiistai 28.3. ja vastausaikaa on sunnuntaihin 4.4.2023 saakka.


Säännöllisesti toistuvan kyselyn avulla pystymme jatkossa helposti vertailemaan:


  • testituloksia
  • läpinäkyvyyttä
  • toiminnan tavoitteita ja vaikuttavuutta


HedCoach for Sport tiimi toteuttaa kyselyn ja tiedotamme tuloksista heti niiden valmistuttua. Tuloksia tarkastellaan joukkue/ryhmätasolla. Testiin vastaaminen tapahtuu anonyymisti eli vastauksia ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin. Vastaukset tullaan yhdistämään rooleihin ja joukkueisiin/ryhmiin, joissa henkilöt toimivat. HedCoach ei säilytä eikä luovuta vastaajan tietoja eteenpäin.
Osallistumalla ja vastaamalla testiin, saat oman äänesi kuuluviin ja olet mukana kehittämässä vastuullista seuratoimintaa!

Lisätietoa konseptista ja mukana olevista seuroista https://hedcoach.fi/for-sports/missio/

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki