Hyvää ja turvallista joulua!
Julkaistu: 18.12.2020 00.00

Hyvää ja turvallista joulua!

Vuosi 2020 jää varmasti monen mieleen koronapandemmian vuoksi. Pandemia on laittanut monen elämän uusiksi ja ravisuttanut jo nyt yhteiskuntaa taloudellisesti ja toiminnallisesti. Olemme joutuneet luopumaan monesta asiasta, joita ennen pidimme itsestään selvyyksinä. Muistuupa elävästi mieleen, kun toiminnanjohtajakoulutus opiskeluissa mietimme, miten uusi kymmenluku muuttaa maailmaa teemalla "Iloinen 2020-luku". Ei mennyt ihan teeman mukaan tämä vuosi ja jälki tästä vuodesta varmasti jää.

Mutta voisiko jälki olla myös positiivinen?
Olen ihaillut kuluneen vuoden aikana toistuvasti sitä vastuuntuntoa, mitä seuramme toimijat ovat vuoden aikana osoittaneet. Haastavissa oloissa, selkäseinää vasten olemme tarjonneet turvallista, välittävää ja kannustavaa seuratyötä lasten- nuorten ja aikuisten osalta. Seuramme sadat aikuiset ovat luoneet ne puitteet, jotka ovat epävarmoina aikoina luoneet turvallisuutta, avointa ja tuttua ilmapiiriä. Iso kiitos siitä teille kaikille! Itse vakaasti uskon siihen, että tämä vuosi on tehnyt seurastamme ja koko yhteisöstä entistä vahvemman, välittävämmän ja yhteiskunnallisesti vastuutuntoisemman kuin aikaisemmin. Tämä kerätty pääoma ei katoa mihinkään, vaan kulkee mukanamme myös tulevat vuodet jos haluamme.

Tuleva vuosi näyttää paremmalta ja luotan siihen että harrastuskausi saadaan vietyä loppuun kevään aikana. TarU Hockeyssa alkaa keväällä myös uusi aikakausi, kun luomme tulevat suuntaviivat strategiakaudelle 2021-2024. Uutta aikakautta siivittää hyvin käyntiin lähtenyt tähtiseura auditointiprosessi, joka toivon mukaan huipentuu alkuvuodesta olympiakomitean laatutunnuksella.

Haluan myös kiittää koko organisaatiota kuluvasta 2018-2021 strategiakaudesta! Visioimme kolme vuotta sitten, että haluamme olla hyvä kasvattajaseura keväällä 2021. Ehkä Turun alueen paras. Se että olemmeko, on jokaisen seuran jäsenen sydämessä ja seuramme tuntevan mielessä.

Hyvää joulua ja erityinen kiitos vuodesta 2021!


Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja

Ps. "Toimisto" lomailee 21.12 - 1.1.2021.


Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki