Sosiaalinen ja tiedottamisen merkitys

Pelaajan on tärkeää kuulua yhteisöön. Yhteen kerätty julkaisu koko seuran toiminnasta nitoo hienosti samoihin kansiin yli neljänsadan viikottaisen harrastajan harrastuksen. Joukkueille ja ryhmille on varattu oma esittelyosio, jossa joukkue pääsee kertomaan kuulumisia lukijoilleen. Kausijulkaisua lukee myös harrastajien sidosryhmät kuten isovanhemmat, sisarukset ja kaverit. Lisäksi julkaisu toimii merkittävänä osana kertoa seurasta sekä harrastusmahdollisuuksista myös muille seuran ulkopuolisille lukijoille.

Taloudellinen merkitys

TarU Hockeyn kausijulkaisua on julkaistu useita kymmeniä vuosia. Kausijulkaisu on toiminut toiminnan tiedottamisen lisäksi myös merkittävänä varainhankinnan muotona. Kausijulkaisun vuosittainen tuotto on mekittävä ja se mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat myös ilman kunnallista jäähallia. Ilman kausijulkaisua yksittäisen pelaajan pelaaminen TarU Hockeyssa maksaisi joukkueen myynnistä riippuen enemmän. Kausijulkaisun myötä jääkiekkojaosto kerää n. 5000-7000€ varainhankinnastaan yhteisiin kuluihin ja joukkueet myynnistä riippuen aina 5000€ asti. Julkaisun osalta siirryttiin sähköiseen julkaisuun muutamia vuosia sitten. Syy tähän ovat postitushintojen merkittävä kasvu. Saatu mainostuotto halutaan ohjata mahdollisimman tehokkaasti suoraan seuran ydintoimintaan ja harrastausmaksuihin.

Merkitys mainostajalle

Kausijulkaisua luetaan useaan kertaan ja koko vuoden. Seurassa harrastaa viikottain yli neljäsataa harrastajaa, mutta kun mukaan lasketaan harrastajien perheet ja muu lähipiiri, niin TarU Hockey värittää viikoittain tuhansien ihmisten arkea positiivisilla tavalla. Seuran palveluja käyttää aktiiviset lapsiperheet ja aktiiviset ihmiset. Näkymällä seuran julkaisussa luo yritykselleen positiivisen kuvan junioritoiminnan tukijana ja mahdollistajana.Yhteiskuntavastuusta puhumattakaan.

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki