Liigakiekkoa Tarvasjoen jäähallissa!
24.10.2019 8:51 Uutiset / Pääsivusto

Liigakiekkoa Tarvasjoen jäähallissa!

Marraskuu päättyy upealla tavalla kun TarU Hockey saa isännöidä todellista jääkiekon superviikonloppua. Jäällä nähdään vauhdikasta A nuorten sm-lliigakiekko sekä upean nosteen kevään MM-hopeasta saanut naisten kiekkoilua!

Perjantai 29.11.2019 TPS - ÄSSÄT klo 18:30

Nuorten sm-liiga on todellinen nuorten pelaajien kasvattamo. TPS A pelasi viimeksi liigaottelun Tarvasjoella vuonna joulukuussa 2017. Kyseisessä ottelussa pelasi mm. Kaapo Kakko (New York Rangers), Lauri Pajuniemi (TPS), Olli Kaskinen (TPS), Matias Macceli (Ilves), Karolus Kaarlehto (Saipa), Reini Roope (Jokerit). Näillä näkyminen voit olla varma, että näet kaukalossa tulevaisuuden liiga tai miksei muka NHL-tähtiä? Lue vaikka valmentaja Hermanni Vidmanin haastattelu TPS A:n nykylennosta https://hc.tps.fi/uutiset/ajankohtaista/tpsn-a-nuo...

Ässien koko organisaatio on kokenut viime vuosina suuren ryhtiliikkeen ja tämä näkyy myös A nuorten hienona pelaamisena nuorten liigassa. Kirjoitushetkellä Ässät on runkosarjassa sijalla viisi ja TPS sijalla 6. Joten tiukka taisto pisteitä on siis luvassa.


Lauantai 30.11.2019 TPS - KALPA klo 17:00

Naisten jääkiekko elää nousukautta, joka on seurasta viime kauden naisten mm-kisoista. TPS:n naisten liigajoukkue on Tarulaisten silmin mielenkiintoinen, sillä joukkueen toiminnassa on mukana kaksi seuralle tuttua kasvoa. Joukkueessa pelaa puolustajana seuran kasvatti Anni Timonen, jonka U-18 mm-pronssikahvituksia juotiin viime kaudella. Tämän lisäksi joukkuetta luotsaa Matti Tähkäpää, joka muistetaan viime vuosien edustuksen vastuuvalmentajana. Naisten kiekko on vauhdikasta luistelukiekkoa ja tulet varmasti yllättymään jos et ole ennen pelejä päässyt seuraamaan. Nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus!

Hanki omat lippusi ennakkoon jäähallin kahviosta! Halli tulee olemaan täynnä!


Anni Timonen U-18 tyttöjen MM-Pronssi.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat