F2 hallitsi vieraskoitosta, kotona kauden ensimmäiset tappiot
23.11.2019 20:27 Uutiset / F2-11

Kotiotteluissa TuToa vastaan iloittiin voitoista ja opeteltiin häviämään.

TarU:n F2 -joukkue on marraskuun aikana jatkanut kauttaan sekä Somerolla että kotona Tarvasjoella.

Marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina joukkue matkasi vierasotteluun Somerolle. Reissu varmasti hieman jännitti pieniä pelureita, sillä sekä vastustaja SoPa että Someron jäähalli olivat joukkueelle entuudestaan vieraita. TarU:n peli kulki kuitenkin uudessa ympäristössä mallikkaasti ja kotiintuomisina oli makeat voitot. Tsemppikiekot menivät Leolle ja Rasmukselle.

Muutaman viikon tauon jälkeen Leijonaliiga jatkui 23.11. kotipelillä TuToa vastaan. Sekä joukkueen runkopelaajat että G -junioreista tulleet vahvistukset saapuivat hallille luottavaisin mielin, mutta pelitapahtuman edetessä harjoiteltiin myös tappion sietämistä. TarU:n molemmat peliryhmät taipuivat päivän toisessa ottelussa, toisesta ryhmät hoitivat voitot kotiin. Päivä tarjosi sopivassa suhteessa oppia ja onnistumisia! Pelien lopuksi tsemppikiekoista iloitsivat Urho ja G -junioreista vierailulla ollut Aapo.

Ensi viikonloppuna joukkue on tiiviisti kiekkoelämän pyörteissä sekä Tarvasjoella että Forssassa. Leijonaliiga jatkuu sunnuntaina 1.12. vierasottelulla FoPS:a vastaan ja lauantaina 30.11. F2 on mukana TPS -naisten liigaottelussa Tarvasjoella.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat