• TarU Hockey äijälätkä Red
  • Kivatpojat
  • Kiekkokotkat

Turnausinfo

• Turnaukseen otetaan kahdeksan joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnausohjelma luodaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken.
  • Lisenssipelaajien osallistuminen turnaukseen on kielletty (Pl. harrastepelipassi). Lisenssipelaajien peluuttaminen johtaa automaattiseen 5-0 tappioon (Joukkueet ovat velvoitettuja pyydettäessä toimittamaan pelaajalistan turnauspäivänä turnausjohdolle). Maalivahti voi olla pakottavista syistä lisenssipelaaja.
  • Jokainen pelaaja vastaa itse vakuutuksesta
  • Turnauksen mahdollinen tuotto ohjataan TarU Hockeyn juniorityöhön

Lounas&kahvio

• Turnaushinta sisältää ruuan! Ruokana on broilerpasta, joka on laktoositonta. Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen!

Jäähallin kahvio palvelee turnauksen ajan, josta saatavilla makeisia, leivoksia, limppareita, sämpylöitä ja kahvia.

Turnaushinta
Turnaushinta 600€/joukkue, joka laskutetaan ennakkoon pdf-laskuna. Turnausmaksu pitää sisällään ruuan joukkueen pelaajille.Turnausmaksun maksamalla varmistat paikan turnauksessa!

Turnaussäännöt

• Peliaika 30min juoksevaa aikaa. Välieristä eteenpäin 2 viimeistä minuuttia tehokasta peliaikaa.
  • Turnaus pelataan harrastekiekkosäännöillä, joten kontaktit ja lyöntilaukaukset ovat kiellettyjä. Rikkeistä tuomitaan 3 minuutin jäähy juoksevaa aikaa
  • Väkivaltaisuudesta tuomittu jäähy johtaa pelaajan sulkemiseen turnauksesta tuomarin harkinnan mukaan.
  • Alkulohkossa voitosta saa 3 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Mikäli alkulohkossa pisteet menevät tasan, ratkaistaan järjestys keskinäisen ottelun perusteella. Mikäli keskinäinen ottelu on päättynyt tasan, ratkaistaan sijoitus maalieron perusteella. Mikäli maaliero on tasan, ratkaistaan paremmuus arvalla.