F1-2010 kiittää kaudesta 2019-2020!
14.3.2020 17:42 Uutiset / F1-10

F1-2010 kiittää kuluneesta kaudesta 2019-2020!!

F1-2010 pelasi jo toista kautta omana joukkueena, joten rutiinit olivat tuttuja ja jokainen tiesi tarkkaan oman paikkansa joukkeen arjessa.
Tapahtumarikkaaseen kauteen kertyi harjoituksia 59 kpl, pelejä 19 kpl sekä yksi turnaus. Jäljellä olisi vielä ollut muutamia harjoituksia ja leijonaliigapelejä sekä myös oma pelitälliturnaus Tarvasjoella, mutta ne jäi nyt pelaamatta. Aika näyttää voidaanko pitää kauden päätös vai siirtyykö sekin jopa seuraavan kauden aloitusleirille?

Ensi kaudella on edessä uudet kuviot kun siirrymme pitkälle kentälle. Lähdemme kauteen kahdella peliryhmällä, joten uusille pelaajille on hyvin tilaa joukkueessa. Vastuuvalmentaja Mika Mäkinen vastaa valmennuksesta yhdessä Mika Mahosenahon (jääharjoitukset) ja Teemu Sinkon (oheiset) kanssa. Ja muu valmennustiimi on tiivisti näiden kolmen tukena. Kesäharjoittelu aloitetaan keväällä heti kun mahdollista, jotta ollaan valmiina uuteen kauteen syksyllä 2020. Muut kuviot tarkentuvat heti kun korona hellittää ja saadaan suunnittelupalaverit pidettyä. Siihen asti kerätään voimia ja yritetään pysyä terveinä!

Alla vielä tällä kaudella aloittaneen pelaajan ja hänen perheensä ajatuksia kuluneesta kaudesta, joka kertoo rehellisesti että Tarvasjoella on hyvä meininki!

"Vastaanotto on ollut koko joukkueen puolesta todella hyvä, ja ollaan tunnettu kuuluvamme "joukkoon". Väinön mielestä kausi on mennyt mukavasti, on ollut kivaa päästä pelaamaan joukkueeseen. Oli helppoa tulla uutena mukaan, kun joukkuekaverit, valmentajat ja huoltajat on kivoja. Erityisen kivaa oli Riihimäen turnausreissulla, ja innolla odotellaan tulevaa kevään turnausta. On ollut mukava tutustua myös muihin vanhempiin. On hyvä yhdessä tekemisen meininki joukkueen sekä koko organisaation kesken. On hyvä, että joukkueen toimintaa ei rahoiteta pelkästään kausimaksuilla, vaan on keksitty monipuolisia tapoja kerätä varoja joukkueen hyväksi. Lisäksi joukkueen tulevista tapahtumista tiedotetaan hyvin ja riittävän hyvissä ajoin."

F1-2010 haluaa kiittää pelaajia, vanhempia, toimihenkilöitä sekä muita taustajoukkoja hienosti sujuneesta kaudesta!
Kiitos kaikille tukijoillemme, toivottavasti nähdään myös ensi kaudella 2020-2021!

Terveisin:
Mika Hörkkö
Joukkueenjohtaja
mika.horkko(a)if.fi
050 5335529
   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Huhtikuu   »
Kategoriat