Toiminnanjohtajan katsaus kauteen 2021-2022
24.6.2021 14:06 Uutiset / Pääsivusto

Toiminnanjohtajan katsaus kauteen 2021-2022 ja kesäterveiset!

Taru Hockeyn kulunut vuosi on ollut sanalla sanoen erikoinen koronaohjeiden myötä, mutta nyt tunnelin päässä pilkastaa runsaasti valoa. Kausi 2021-2022 tulee olemaan erityislaatuinen jo sillä, että ennätysmäärä uusia hankkeita on käynnistymässä. Jo tutuksi tulleen Hirvipassi- hankkeen lisäksi olemme saaneet taloudellista tukea käynnistää jälleen alueellista kyläkiekkoa, joka mahdollistaa satojen lasten ilmaisen harrastepelaamisen läpi kauden turnauksien ja ulkopelien muodossa. Yhtä merkittävä tuki on Margaretha-säätiöltä saamamme lahjoitus, jolla kutsumme lähes alueen kaikki päiväkodit- sekä esikoulut ilmaiselle luisteluretkelle Tarvasjoen jäähalliin! Seura tulee näkymään hankkeiden lisäksi myös syksyn kiertueella, jossa kierrämme yhteistyökumppani Rakentajan konevuokraamon kanssa alueella "Liikunnasta iloa"- kiertueella. Kiertueella on mahdollisuus tutustua TarU Hockeyn toimintaan makkara- ja mehutarjoilun sekä kisojen kera.

Seuratoiminnan ydin eli joukkuetoiminta on hyvässä kunnossa. TarU Hockeyssa on tulevalla kaudella ennätykselliset kaksitoista joukkuetta ja kun tämän päälle lasketaan mukaan vielä kiekko- ja luistelukouluryhmät, äijälätkät, konkarit sekä sporttikerhot, niin käyttöä jäähallilla riittää. Tulevan kauden jääsuunnittelun osalta teki todelle tiukkaa, että kaikki edes mahtuu harjoittelemaan tarpeeksi monta kertaa.

Toki tuleva kausi tuo myös omat haasteensa. Korona-aika ei voi olla näkymättä, siinä miten saamme taas vanhemmat aktiivisesti mukaan lasten harrastuksen taustajoukkoihin sekä miten saamme korona-aikana ehkä passivoituneet lapset, nuoret ja aikuiset takaisin viikottaiseen harrastus- ja seuratoimintaan. Itse uskon kuitenkin, että ihmiset haluavat taas kokoontua, osallistua ja tehdä yhdessä asioita. Huoli lasten liikkumattomuudesta on todellinen ja vanhemmat haluavat hakea tähän tukea.

Omasta puolesta haluan kiittää vielä kerran kaikkia kauden 2021-2022 osalta! Syksystä tulee varmasti kaikille tiivis, niin nyt on aika levätä, ladata akkuja ja valmistautua omalta osaltaan tulevaan sesonkiin. Ei mene kuin viisi viikkoa, niin Rennosti Täysillä- leiriviikko on jo ovella!

Toimisto on lomalla 25.6-18.17.2021.

Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille!


Terveisin,

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Syyskuu   »
Kategoriat