Rennosti Täysillä leirin oheislaji - Suunnistus
Rennosti Täysillä 2023Julkaistu: 08.05.2023 08.45

Rennosti Täysillä leirin oheislaji - Suunnistus

"Suunnistuksessa luonto yhdistyy liikuntaan sekä suunnistustehtävien tuomiin haasteisiin ja ongelmanratkaisuihin. Suunnistus on taitolaji, jossa fyysiset ominaisuudet yksin eivät ratkaise. Suunnistustehtävän ratkaiseminen vaatii myös ajatustyötä ja keskittymistä. Suunnistus kehittää paitsi fyysistä kuntoa myös keskittymis- ja päättelykykyä. Pehmeä maastopohja on mukava ja turvallinen alusta liikkua"

www.suunnistusliitto.fi

Rennosti Täysillä- kiekkoleirillä tutustutaan suunnistuksen maailmaan Rasti 88 seuran valmentajien opastuksella. Suunnistus on erinomainen liikuntamuoto jääkiekon oheisharjoitteluun, jonka takia se soveltuu erinomaisesti lajitutustumiseen kiekkoleirillä!


Rasti 88

Rasti88 ry. on vuonna 1988 perustettu Auranmaalla toimiva suunnistuksen erikoisseura. Rasti88 ry. jatkaa seurana Auranmaan eri suunnistusjaosten toimintaa tuottamalla suunnistuksen alkeis- ja kuntoharrastajille harjoituksia ja kuntorastitapahtumia sekä osallistumalla kilpasuunnistukseen monitahoisesti niin kilpailujen järjestäjänä kuin kovana osanottajanakin. Seuramme jäseniä näet niin kansallisten suunnistuskilpailujen kuin kotimaisten ja kansainvälistenkin massaviestitapahtumien osanottajina.