Me-säätiö ja TarU Hockey selvittävät harrastustoiminnan vaikuttavuutta kyselyllä 9.4 -  29.4.2024
Julkaistu: 08.04.2024 09.41

Me-säätiö ja TarU Hockey selvittävät harrastustoiminnan vaikuttavuutta kyselyllä 9.4 - 29.4.2024

Harrastustoiminnalla on valtava potentiaali edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ehkäistä syrjäytymistä. Seurallemme on tärkeää mahdollistaa tasavertaiset harrastusmahdollisuudet harrastajien lähtökohdista riippumatta sekä tarjota harrastajille turvallinen, kokonaisvaltaisesti hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Jatkamme innolla yhdessä lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävän Me-säätiön ja Jopoxin kanssa selvittämään harrastustoiminnan alueellista vaikuttavuutta!

VASTAA KYSELYYN JOPOXISSA!

TarU Hockeyn yksi tärkeimmistä arvoista on YHTEISÖLLISYYS sekä missiossamme lukee "jääkiekkoa kaikille". Tämän vuoksi haluamme selvittää onko meillä tasavertaiset mahdollisuudet harrastaa lähtökohdista riippumatta ja miten seuramme ilmapiiri tukee harrastajan sekä myös hänen perheensä kokonaisvaltaista hyvinvointia turvallisessa ympäristössä. Kyselyyn vastaamalla saamme lisää tietoa missä menemme ja mihin ydinkohtiin meidän tulee jatkossa kiinnittää enemmän huomioita.


Harrastajamme, tai alle 13-vuotiaiden harrastajien perheet, pääsevät itse raportoimaan toiminnan vaikuttavuudesta perheen taustatietoihin ja harrastajan hyvinvointiin liittyvien kyselyiden kautta. Harrastajamme saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaiselle jäsentililleen Jopoxissa huhtikuussa, kyselyn löydät kirjautuessasi jopoxin ylälaidasta.

Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia. Vastaamalla voimme kehittää harrastustoimintaa tukemaan harrastajien hyvinvointia entistäkin paremmin. Suuri kiitos avustasi!


Liikunnallista kesää toivottaen!

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja


Miksi?

Meille TarU Hockeyssa on tärkeää, että harrastustoiminta tavoittaa laajasti erilaisia perheitä. Kysymme harrastajan hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä selvittääksemme harrastustoiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia tarkastellaan vain koontitasolla. Vastausaikaa o 29.4.2024 asti!

Kuka?

TarU Hockey ja lasten, nuorten ja perheiden yhdenvertaisuutta edistävä Me-säätiö ovat käynnistäneet projektin, jossa selvitetään harrastustoiminnan tavoittavuutta ja positiivista vaikutusta harrastajien hyvinvointiin. Me-säätiö vastaa mittaamisteknologian lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa TarU Hockeylle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.


Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki